[HOT] JWA versi 2.5 bakal muncul!

abusuffian

freshman
Joined
Jul 24, 2008
Messages
10
Points
1
Age
38
aku dh bli cuma mslhnya support forum dh xde...
itu yg kurang best skit...
 

trg7ija

Senior
Joined
Sep 26, 2007
Messages
1,844
Points
38
aku salah seorang pembeli JWA jugak.. tapi aku xpenah dapat ape2 updates dari dia pon.. mcm mana nak kontek dia ek?
 

lanchini

Newbie
Joined
Feb 12, 2009
Messages
307
Points
18
aku salah seorang pembeli JWA jugak.. tapi aku xpenah dapat ape2 updates dari dia pon.. mcm mana nak kontek dia ek?

Saudara/saudari,

Nawar ada sediakan ruangan support khas buat pembeli di
website ni ;

http://support.jana-wang-adsense.com/

Tp sy tak pasti sama ada ia masih berfungsi atau tidak. Saya pernah gunakannya pada tahun lepas, dalam bulan 10 dan Nawar menjawab persoalan saya. Sekarang ni tak taula ok ke tidak.Tapi apa salahnya mencuba kan?

Harap dapat membantu.

p/s : Sy pernah cuba hantar email dgn reply email ke [email protected], tp no respon.
 

mfm84

freshman
Joined
Aug 29, 2009
Messages
521
Points
16
baru je dapat email dari jwa

saudara nawar mengatakan bahawa dia sedang update kandungan jwa

dia harap dpt siapkan dlm masa seminggu

disamping itu dia sedang siapkan satu software untuk kegunaan adsense,cpa dan affiliate

itulah punca dia menyepikan diri
rupanya dia sedang bangunkan software tersebut dalam 6 bulan kebelakangan ni
harap bersabar semuanya:D
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
Saya juga dalam masa 6 Bulan kebelakangan memberi
sepenuh tumpuan pada Software developement dan testing
untuk memudahkan menjana pendapatan dari Adsense, CPA
dan juga Affiliate.

Pernah juga menjana usd 1K sehari dengan Adsense
melalui sofwtare yang saya develope

!!!!!


mahsyuk gila tu! :D


baru je dapat email dari jwa

saudara nawar mengatakan bahawa dia sedang update kandungan jwa

dia harap dpt siapkan dlm masa seminggu

disamping itu dia sedang siapkan satu software untuk kegunaan adsense,cpa dan affiliate

itulah punca dia menyepikan diri
rupanya dia sedang bangunkan software tersebut dalam 6 bulan kebelakangan ni
harap bersabar semuanya:D
 

hamizi

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
243
Points
16
Age
42
Kenapa aku tak dapat update??
Why? Why?

Debaran kat dada ni makin kuat dah ni.
Bila bukak balik file JWA 2.0, wow !!
Byk khazanah rupanya. Terlepas pandang selama ni.

Harap2 cepat la siap update tu ye..
 

udien

freshman
Joined
Feb 14, 2009
Messages
89
Points
0
Saya juga dalam masa 6 Bulan kebelakangan memberi
sepenuh tumpuan pada Software developement dan testing
untuk memudahkan menjana pendapatan dari Adsense, CPA
dan juga Affiliate.

Pernah juga menjana usd 1K sehari dengan Adsense
melalui sofwtare yang saya develope

!!!!!


mahsyuk gila tu! :D


sama2 kite tunggu kemunculannyer..

pasti gempaqnyer!!:D
 

subgrenadier

freshman
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10
Points
1
Age
34
aku dengar je ade die buat software untuk adsense, cpa dan affiliate mesti macam best ni. Tak sangak nawar layan cpa jugak..
 

storm

freshman
Joined
Sep 15, 2009
Messages
71
Points
0
aku dengar je ade die buat software untuk adsense, cpa dan affiliate mesti macam best ni. Tak sangak nawar layan cpa jugak..

mmg best tu :))

aku ingat nk ikut seminar JWA yg dia buat. agak2 ade lg x seminar tu? kt mna slalunya dia wat? ada sape2 yg dh pernah pergi seminar dia cerita la sket kt sini. Bg motivasi pd budak2 baru :)
 

makciksiber

freshman
Joined
Jan 25, 2008
Messages
33
Points
8
makcik mmg guna cara sifu munawar ni..tak sabaq nyaaaa nak tunggu versi terkini ...

yg free version pun dia dh update. ada cara2 lain utk apply adsense gak.. best2.
 

nqfaq

freshman
Joined
Jun 26, 2007
Messages
292
Points
16
Berbaloi beli JWA ni, aku dah tak sabar dah ni....nak baca ebook yg ber"isi", selalu ebook cam hampeh jer...

TQ bro Nawar,
 
Last edited:

maliq

freshman
Joined
Mar 7, 2008
Messages
425
Points
16
Berbaloi beli JWA ni, aku dah tak sabar dah ni....nak baca ebook yg ber"isi", selalu ebook cam hampeh jer...

TQ bro Nawar, ni testimonial aku,

Dari ebook ni

header.jpg


aku boleh maintain bayar bulan utk ni

IMAGE_425.jpg

aduhai bro, terliur pulak aku.
apa lagi bro, kongsi2 la bro printscreen earning bulan2 tu. bagi semangat pada newbie mcm saya ni:D
 

meezwan

Newbie
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,969
Points
38
hoho aku dah dapat email dia..puas juga aku tunggu..tak sabar nak tunggu JWA2.5
 
Top