HOT!!! Jemputan JV CD Panduan Bisnes Cupcake. ~~~Produk Evergreen Sepanjang Tahun!

Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#1
Assalamualaikum wbt

Saya mewakili isteri saya iaitu Puan Shida untuk memeriahkan pelancaran produk kedua beliau iaitu CD Panduan Bisnes Cupcake. Saya selaku orang disebalik tabir untuk produk ini.

Produk ini cukup evergreen kerana ia akan sentiasa menerima permintaan setiap masa seperti untuk majlis perkahwinan,pertunangan, hari jadi dan sebagainya.

CD ini telah mendapat lebih dari 50 tempahan sebelum ia dilancarkan menunjukkan ia satu produk yang boleh memberikan komisen yang lumayan kepada mereka yang mempromosikannya.

Memperkenalkan:

CD Panduan Bisnes Cupcake Dari Rumah



Laman web: www.buatcupcake.com
Komisen : RM40 per sales

Pendaftaran affiliate:

Anda boleh mendaftar di http://www.buatcupcake.com/affiliate.html

Kami mungkin akan menganjurkan Cabaran Affiliate sedikit masa lagi. Kami sangat mengalu alukan Tuan Tuan dan Puan Puan ahli forum Wangcyber untuk menyertai pelancaran produk ini. Kami baru sahaja melancarkan produk ini pada 23hb Februari 2012.

Ia adalah produk digital dalam bentuk CD. Pelanggan akan menerima CD selain daripada link download. Setakat kami telah menerima 2 tempahan daripada Brunei. Jadi ia boleh menembusi pasaran selain daripada Malaysia termasuklah di Singapura dan Indonesia.

Selamat berpromosi.

Yang benar,
Mohd Shamsuriyadi
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,050
Likes
3
Points
0
Offline
#3
Tahniah tuan kerana pelancaran panduan terbaru ni...

Memang menarik ni...

Tengok ministe pun macam nak makan cupcake ni... :)
 

sally

freshman
Joined
Aug 26, 2009
Messages
2,655
Likes
0
Points
36
Offline
#6
Saya dah daftar sebagai affliate......sesuai untuk dipromosikan kepada golongan wanita.
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#7
Ia produk wife saya. saya cuma bantu dari segi teknikal dan pemasaran.

Sally, banner kat signature cikpuan tiada link affiliate. Hanya link ke banner sahaja.
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,448
Likes
0
Points
36
Offline
#8
sy pun dh dftr..cupcake ni memg jd trend skrg..smua wanita dan gadis2 sibuk nk bljr..tahniah..
sy pun nk rembat satu nanti bg hadiah kat mak. :)

tgh cari juga bonus2 sesuai ni..rsenye ada byk resepi dan bhn2 niche makanan dgn sy..
(sy minat masak..haha)
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#9
Ramai lelaki yang beli CD ini. 1/5 adalah lelaki. Ia diluar jangkaan sebab target kami memang untuk wanita. Nampaknya kami kena ubah skit sales letter sebab lelaki pun suka memasak. Saya pun suka memasak.hehehe.
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#11
Ini adalah update terbaru tentang produk ini. Iaitu

906 visitor menghasilkan 53 jualan (at least). Ia tidak termasuk yang beli tanpa mengisi borang, sms alamat je.
Ada orang jenis tak tahu nak mengisi borang. :p



Memang senang nak jual.
 
Last edited:
Joined
May 9, 2011
Messages
1,448
Likes
0
Points
36
Offline
#12
sy pun dh dftr..cupcake ni memg jd trend skrg..smua wanita dan gadis2 sibuk nk bljr..tahniah..
sy pun nk rembat satu nanti bg hadiah kat mak. :)

tgh cari juga bonus2 sesuai ni..rsenye ada byk resepi dan bhn2 niche makanan dgn sy..
(sy minat masak..haha)
realitinya laki skrg lg pndai memasak dari permpuan..haha
idea sy bleh gak masukkan dlm sale letter nt cd ni buat hadiah untuk psgn..xpun boleh masukkan dalam bahan promosi affiliate ;)
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#15
Kami dah menerima kira kira 80 unit tempahan setakat ini. Namun, sales affiliate mula datang. Ini statisti untuk 5 hari.



Kami akan mula mengumumkan cabaran affiliate tidak lama lagi. Hadiah kami bertemakan "bersenam" bernilai RM2000 hingga RM700.
 
Joined
Aug 3, 2008
Messages
1,583
Likes
0
Points
36
Age
36
Offline
#16
Kami dah menerima kira kira 80 unit tempahan setakat ini. Namun, sales affiliate mula datang. Ini statisti untuk 5 hari.



Kami akan mula mengumumkan cabaran affiliate tidak lama lagi. Hadiah kami bertemakan "bersenam" bernilai RM2000 hingga RM700.
Komisen boleh tahan ni.Alhamdulillah baru dapat 2 sales.thanks tuan.Produk yang bagus keep it up
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#19
Update terbaru...

Hari ke 5 cabaran..



Ranking sekarang..



Puan Salina iaitu id chef telah mencapai bonus cabaran peringkat pertama iaitu 10 jualan. Dapat bonus RM50 dah.
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#20
Ada satu pending tu sebab ada makcik isi borang pengesahan tetapi nak bayar pada 30hb ni. Nanti 30hb saya follow up. Dia nak booking dulu katanya.. Kali pertama nak beli online.
 
Top