[ HOT! ] Bonus IMFlippa2 Yang Paling Gempak..! Kompem!!

Joined
Sep 21, 2009
Messages
698
Likes
0
Points
16
Offline
#1

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Saya ingin menawarkan BONUS IMFLIPPA2 yang paling gempak buat warga WC. Memang rugi kalau tuan-tuan tak tengok bonus-bonus saya ni.. :)

Terdapat 2 kategori bonus iaitu:

  1. Bonus Utama (Pakej Utama Sahaja)
  2. Bonus OTO (Pakej Utama + Tawaran Istimewa)


1. BONUS UTAMA (PAKEJ UTAMA SAHAJA):

A - Azon Theme – Amazon Affiliate Wordpress Theme


Value at $47 (installation & customization videos included)

License:

[YES] Can Install On Unlimited Domains You Own
[YES] Can Install On Unlimited Clients' Domains
[YES] Site Flipping Purpose
[NO] You May Not Sell the Theme as Your Own
[NO] Other than 3 Yes Above

Theme ini amat sesuai untuk anda buat Amazon affiliate site dan boleh juga digunakan untuk setup online store anda sendiri..

For site flipping purpose, saya juga akan sertakan theme license yang perlu anda serahkan kepada buyer site anda..


B - Wordpress Premium Plugin: Comment Aikido - Stealth Commenting Software (value at $97)



Terhad untuk mane-mane 5 blog / website wordpress, tak kira samada milik anda atau client anda, dan untuk tujuan site flipping, saya juga akan sertakan Plugin License yang anda perlu serahkan kepada buyer site anda..

Comment Aikido belum lagi release di pasaran, anda boleh tengok benefits plugin ini di CommentAikido.com..

p/s: kalau boleh saya nak terus bagi plugin ini, tetapi malangnya Developer License yang saya miliki tidak membenarkan..hanya boleh tolong installkan..


2. BONUS OTO (PAKEJ UTAMA + TAWARAN ISTIMEWA)

A - Anda akan dapat semua bonus Pakej Utama

B - Koleksi Lengkap Premium Wordpress Elegant Theme (value at $39)





Anda boleh boostkan bid website / blog yang anda list kat Flippa dengan theme-theme premium ini.. :)


C - Pakej MRR untuk Optin Surge Blueprint



Included in this package:

1. MRR to Optin Surge Blueprint Guide
2. High Converting Sales Letter
3. Professional Affiliate Tools


Bagaimana nak dapatkan bonus-bonus di atas secara PERCUMA?

Langkah #1:

Buang Cookies dari browser Internet Explorer, Mozilla Firefox atau Google Chrome, seperti berikut :
Internet Explorer - Klik Tools > Internet Options > Delete Cookies
Mozilla Firefox - klik Tools > Options > Privacy > Cookies > Clear Cookies Now
Google Chrome -Klik Setting (Gambar spana) > Options > Allow All Cookies > Show Cookies > Remove All

p/s: Ini adalah langkah paling penting. Anda WAJIB buang cookies terlebih dahulu untuk mendapatkan bonus-bonus ini.

Langkah #2:
Dapatkan produk IMFlippa2 daripada Cikgu Hafis melalui link berikut:
http://www.imflippa2.com/hop.php?ref=feroz

Langkah #3:
PM saya dengan tajuk ‘CLAIM BONUS IMFLIPPA2’ beserta bukti pembelian. Saya akan proceed dengan pemberian bonus secepat yang mungkin.

Sebarang persoalan, cadangan, idea atau apa sahaja, boleh PM atau tinggalkan komen anda .. :D
 
Last edited:
Joined
Sep 21, 2009
Messages
698
Likes
0
Points
16
Offline
#2
Bonus-bonus super extra yang saya sediakan untuk IM Flippa 2! :D

1. AdsNoticeBox WP Plugin (developer license included)

Some awesome features of this plugin:

  1. Easy ad placement for total control over where ads are seen.
  2. Ability to insert images such as photos or icons for added attraction.
  3. Five built-in templates ensure a look and feel that matches your site.
  4. Easy ad placement for total control over where ads are seen.
  5. Unlimited ads so you can change them out quickly save for an upcoming event.
  6. Automatic update (1-click update).
  7. Ad-level control over design and placement – customize each and every ad on your site.

2. Picture Resizing WP Plugin + MRR (sales page included)

Upload, Activate, and You're Ready To Go!

  1. Can select up to 20 Images to resize at once (supports JPEG, PNG, and GIF files).
  2. Select resizing options, then press Submit.
  3. Preview resized images and download either individually, or all images at once in a handy .ZIP file.

3. Articles 4 Newbies With Master Resell & Giveaway Rights (complete reseller kit included)


4.
Free Silver Pass to Sure Fire Wealth ($147 value!)



5.
Local Businessman – Complete Video Course



6. Video Profits Fastlane - Video Marketing Kit


7. 20 Ready To Personalize FB Timeline Templates (PSD Files)


8. 3 Agency Style Professional Mobile Flyer Templates (PSD Files)



9. EZ Ebook Templates (22+ Templates)

10. Converting Squeeze Pages for Any Use (you'll look like you have a design team)



11. Traffic Overdrive (eBook)



12. 27,000 PLR Articles (Various Niches)


Bagaimana untuk mendapatkan semua bonus-bonus di atas? Senang jer, dapatkan IM Flippa 2 melalui link berikut:

=> Klik Sini Untuk Mendapatkan IM Flippa 2

PM kepada saya bukti pembelian dan saya akan hantarkan bonus-bonus spesel kepada anda secepat yang mungkin.

Selamat maju jaya!
 
Last edited:
Joined
Jul 3, 2009
Messages
533
Likes
0
Points
16
Offline
#3
perghh..terbaek giler bonus bro..bakal jadi top affiliate nih..hehe
 
Top