HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
Salam Hormat.


Saya membuka peluang kepada rakan-rakan WC yang berminat untuk mengambil

alih Bisnes Internet saya. Saya nak jual kerana nak menumpukan pada Bisnes

Offline.


Untuk pengetahuan, saya mempunyai List seramai 4,681 orang dalam

niche Bisnes Internet. Selain itu, saya juga nak jual 2 produk digital yang saya hasilkan sendiri

Dengan Lesen Penuh!!! iaitu:

View attachment ebox plsp.jpg
Pakej Lengkap Squeeze Page v3 (http://www.pakej-squeezepage.com)

dan

View attachment ebox plpi.jpg
Pakej Lengkap Perniagaan Internet (http://rahmatariffin.com/pakejbisnesinternet/).


Dengan kedua-dua produk digital ini terpulang kepada anda untuk berbuat apa

sahaja samaada untuk menjualnya dengan lesen reseller, memberi bonus affiliate

atau lain-lain. Anda mengambil alih sepenuhnya 2 produk digital ini seoalah-olah

anda yang menghasilkannnya sendiri.


Jadi, tunggu apa lagi inilah peluang terbaik kepada anda untuk menjana pendapatan internet

tanpa perlu bermula dari bawah.

Terima Kasih.



Nota: Produk telah dijual...thread closed...
 
Last edited:

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
Thanks mod for approved...

Oleh kerana banyak sangat yang tanya pasal harga. Jadi saya buat keputusan untuk berikan harga yang saya kehendaki.

Untuk List RM500

manakala

Untuk 2 produk RM 600.

Jadi semua sekali RM1,100


Untuk kedua-dua produk ini diberi lesen penuh. Jadi, kalau nak jual dengan lesen reseller pun

boleh...tiada masalah


* Sebagai bonus, jika anda ambil semua sekali, semua produk yang saya hasilkan sebelum ini akan diberi secara percuma dengan lesen penuh iaitu:

- Panduan Asas Bisnes Internet
- Panduan Bermula Affiliate
- Pemasaran Utama Internet
- Strategik Pemasaran Email Paling Efektif
- Rahsia Duit USD

- Termasuk nama domain pakej-squeezepage.com dan panduanbisnesinternet.com



p/s: keutamaan akan diberi kepada mereka yang membeli kesemua sekali!!!

p/s/s: Harga seperti ini tak akan dapat dimana-mana lagi....percayalah....


Masih Kurang Percaya??? Lihat ini....

View attachment Oct 2012.jpg

Screen Shot pPendapatan saya Bulan October 2012
 
Last edited:

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
Nice....

Kalau letak harga dekat atas, boleh mengidam. hehehe. nak PM tak berani. kehkehkeh
Secara mudahnya, untuk list saya letak harga hampir RM 500....kalau 2 produk itu dgn hak milik penuh, saya

tak akan jual terlalu mahal pun...
 
Joined
Jun 25, 2008
Messages
1,189
Points
38
Age
45
autoresponder bro guna apa ? aweber ? atau lain ? kalau dari segi produk yang bro buat ni ,setelah beli i think still kena buat ubah sikit dan produt ni ialah tahun 2011 ? saya boleh bayar rm500 untuk list dan product
 

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
autoresponder bro guna apa ? aweber ? atau lain ? kalau dari segi produk yang bro buat ni ,setelah beli i think still kena buat ubah sikit dan produt ni ialah tahun 2011 ? saya boleh bayar rm500 untuk list dan product
Ar Directresponders. Tak buat ubah suai pun dah boleh jual. Kalau nak buat ubahsuai hanya sikit aje. Kalau RM500 untuk semua...tak dapatlah....
 

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
Xde version upgrade ke bos? Tgk salespage mcm design lame je.
Minisite tu kira paling latest. sblm nie minisite lain. Kalau nak ministe yg baru tambah duit...nanti saya boleh upah orang utk siapkannya...tiada masalah. RM 300 dengan lesen penuh tak akan dapat dimana2...percayalah....hehe
 
Top