[ HOT ] Baju Twitter Custom Made [ EXCLUSIVE ]

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
Salam.. Ingin memiliki baju cotton twitter dengan @username sendiri?

Kini anda tidak perlu risau lagi kerana kami buatkan untuk anda secara exclusive pada harga yang BERPATUTAN DAN MURAH.

BUKAN PRINT BIASA ATAU IRON

TAPI INI MENGGUNAKAN Teknik

"Silk Screen Block"
.. Print jenis ni tahan lasak dan tak luntur walaupun dibasuh berkali-kali.



Saiz Ukuran Baju

Berikut merupakan saiz ukuran baju:

S: Ukuran bahu 16 inci - Labuh 26 inci
M: Ukuran bahu 17.5 inci - Labuh 27 inci
L: Ukuran bahu 19 inci - Labuh 28 inci
XL: Ukuran bahu 20 inci - Labuh 29 inci

Bagaimana cara membuat tempahan? Mudah sahaja.

Cara order: SMS username twitter ke 013 900 9513

Baju ini adalah exclusive kerana setiap baju dikira sebagai custom design, jadi tempoh 5-11 hari diperlukan untuk order sampai ke rumah anda. Kami menggunakan perkidmatan POS LAJU MALAYSIA.

Harga?

RM50?
RM45?

Bukann..

Tapi

HANYA RM35!!! (FREE POSTAGE) seluruh MALAYSIA!!!

Boleh lawati Facebook kami untuk lihat lebih gambar yang lain.
 

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
menarik ni..kalau guna design sendiri hrga sma juga ke?
cth saya bagi design lain yg bukan twitter mcm yg dipaparkan..

Kalau guna design sendiri harga tak sama sebab kena buat block lain. Bro boleh beri pada saya designnya? Nanti saya buat kiraan harga berdasarkan design dan bilangan baju.

Kalau nak jadi agen boleh bro? hehe cantik tu.. kalau jual dkt fan page sy confirm laku.. hehe

Yup boleh... Boleh PM pada saya fan page nya? Nanti saya berikan tool-toolnya. Komisen tak banyak tapi saya memang ada sediakan tool untuk agen :)
 
Top