HOT! 25 Artikel Terbaru PLR BM Niche Perkahwinan [TERHAD]###

putera izman

freshman
Joined
Jan 1, 2012
Messages
315
Points
0
Aku kalau cakap org bangang, org marah...tapi memang bangang pun.

Hantar email refund tak sampai 24 jam tp kecoh satu kampung. Utk pengetahuan, saya hanya buka email pd waktu pagi sahaja memandangkan sekarang saya sibuk menguruskan bisnes offline. Kat kedai, komputer dan Internet mmg slow dan waktu itu saya mmg tak tgk email. Sebelah malam pula bila balik dari kedai dah penat dan saya mmg tak buka komputer lansung.

p/s: kalau engkau tu kroni Otai2 yg bermasalah...jgnlah nampak sangat kaki ampu...
penjelasan dari tuan tanah moral of the story jangan cepat menghukum orang...
 
Top