HOT! 25 Artikel Terbaru PLR BM Niche Perkahwinan [TERHAD]###

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
bah menarik ka artikel ini..
biasa apa kegunaan artikel ini ye..
tak tau sangat pasai ni..
huhuhu..sori soklan dak dak..
 

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
bah menarik ka artikel ini..
biasa apa kegunaan artikel ini ye..
tak tau sangat pasai ni..
huhuhu..sori soklan dak dak..
Kebanyakan mereka convert jadi ebook. Niche perkahwinan mmg niche yg hot.
Yang lain mereka guna artikel kat blog...
 

AzlanIMer

Newbie
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,010
Points
36
Bro Rahmat!

Saya book 1 slot RM20 ...

Jap lagi saya bankin...

TQ :)
 

AzlanIMer

Newbie
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,010
Points
36
Ok Bro Rahmat!

Pembayaran telah dibuat..

Sila semak emel dan inbox anda :)

TQ...
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
Review jujur saya: Jangan beli.

Kualiti artikel tidak 'readable'. Artikel seperti direct translation dari Google Translate.

Email for refund, tapi tak berbalas.
jap agi panas thread nie..kalu betul bgtau mod supaya pindahkan thread nie ke bahagian sepatutnya
 

putera izman

freshman
Joined
Jan 1, 2012
Messages
315
Points
0
Review jujur saya: Jangan beli.

Kualiti artikel tidak 'readable'. Artikel seperti direct translation dari Google Translate.

Email for refund, tapi tak berbalas.
pengakuan yg berani..tuan tanah x nak jelaskan apa2 ker???
 

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
Review jujur saya: Jangan beli.

Kualiti artikel tidak 'readable'. Artikel seperti direct translation dari Google Translate.

Email for refund, tapi tak berbalas.
Aku kalau cakap org bangang, org marah...tapi memang bangang pun.

Hantar email refund tak sampai 24 jam tp kecoh satu kampung. Utk pengetahuan, saya hanya buka email pd waktu pagi sahaja memandangkan sekarang saya sibuk menguruskan bisnes offline. Kat kedai, komputer dan Internet mmg slow dan waktu itu saya mmg tak tgk email. Sebelah malam pula bila balik dari kedai dah penat dan saya mmg tak buka komputer lansung.

p/s: kalau engkau tu kroni Otai2 yg bermasalah...jgnlah nampak sangat kaki ampu...
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
Aku kalau cakap org bangang, org marah...tapi memang bangang pun.

Hantar email refund tak sampai 24 jam tp kecoh satu kampung. Utk pengetahuan, saya hanya buka email pd waktu pagi sahaja memandangkan sekarang saya sibuk menguruskan bisnes offline. Kat kedai, komputer dan Internet mmg slow dan waktu itu saya mmg tak tgk email. Sebelah malam pula bila balik dari kedai dah penat dan saya mmg tak buka komputer lansung.

p/s: kalau engkau tu kroni Otai2 yg bermasalah...jgnlah nampak sangat kaki ampu...
itu dia, jawapan balas dari TT
 
Top