Hosting: rawanaz nak habak mai kat korang semua..

loque

freshman
Joined
Feb 4, 2009
Messages
12
Likes
0
Points
0
Offline
gune je serverfreak/datakl
tip top.customer service memang terbaik!
aku dah email rawanaz dan sms dekat sebulan lepas.Still tak respons.Apa lagi,terus pindah.
 

blowie

freshman
Joined
Jul 13, 2009
Messages
11
Likes
0
Points
0
Offline
rawanaz cakap je pandai,pom pang pom pang.
aku bercakap berdasarkan pengalaman.

sorry rawanaz,package dah menarik. tapi servis mcm ****!

Sikit2 nak kena sms baru nak respon,kalau email ke ym ke jgn harap nak balas. Apa ko igt kredit aku utk sms bgtau server down bagai je ke?

Bukan aku nak berkira, ini soal professionalism. Nak berniaga buat cara nak berniaga. Nasihat aku utk syarikat korang terus maju.
 

taukey

freshman
Joined
Apr 12, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
sapa ada nombor telefon rawanaz....letak kat sini tak pun PM....aku ada benda nak tanya kat dia...
 

thrill

freshman
Joined
Jul 19, 2009
Messages
23
Likes
0
Points
0
Offline
scam n idiot also sucks host... sapa lagi nak bela mamat sekor ni..?

pikir la, berapa ramai jadi mangsa... hak kami dibuang begitu shj...

to rawanaz : ramai dah menyerang, anda bila nak balas... takkan bertahan jer... lol..
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
Hopefully ini jadi pengajaran buat kita... jangan mudah percayakan janji2 manis servis provider... kena tgk hosting yang dah lama.. yang diberi kepercayaan oleh otai2 internet... contoh macam sempoihosting (bukan niat nak promote)... walaupun sangat sempoi tapi srvis after sales sangat bagus
 
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,519
Likes
0
Points
36
Offline
sye pakai internet-webhosting.com memang ok..harga pown tak ler mahal sangat...service memang mantap.. page buta antar email pertanyaan .. direply dengan pantas...

iklannya sepanjang maser ader kat hmetro.com.my
 
Top