Hosting: rawanaz nak habak mai kat korang semua..

thrill

freshman
Joined
Jul 19, 2009
Messages
23
Likes
0
Points
0
Offline
server down lagi bro

dah call no kat pg1 tapi tak dapat
sama la sy, mana dpt call... dekat seminggu dah... lepas tangan rawanaz ni... cukup tahun, tukar la... cari web provider lain yg lebih pentingkan customer, bukannya keuntungan semata-mata...
 
Joined
Nov 28, 2009
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
aku dh beli domain tp xde sape pon owg dlm rawanaz nk reply...walaupon harge domain tu xde la mahal sgt..tp service kene la jage,,,adoi...
 
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,619
Likes
2
Points
38
Age
29
Offline
cuba try contact mohdhilmi.com. rasanya dia ade incharge untuk rawanaz ne
 

jfr

freshman
Joined
Jan 10, 2010
Messages
8
Likes
0
Points
0
Offline
5 ari dah rawanaz blom aktifkan domain aku......

kita senasib...

camna ni rawanaz...

service makin teruk....

duit dah bayar....

telefon tak dapat...
email tak balas..
sms tak balas...
web support sentiasa offline....

hati dah geram ni..


.
 
Joined
Nov 28, 2009
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
hari ni masok hari ke-6 rawanaz x reply ape2 psl domain aku..sume orang dlm forum ni dh blh tgk mcm mne rawanaz buat keje skrg...thread ni pon sowg wakil dr rawanaz pon xde yang nak reply...nmpk mcm duit aku leboh je bg kt rawanaz ni...
 
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,819
Likes
0
Points
38
Age
29
Offline
maaf atas kesulitan, sy pon lama tak masuk sini.
saya staff rawanaz. sy bantu anda sementara ketiadaan admin yang sudah 5 hari sy tak tahu apa status..
 
Joined
Apr 27, 2009
Messages
181
Likes
0
Points
0
Offline
Aku pun dah 5 hari xterima balasan email dari mereka... jenuh menunggu.. huhu.. tak tau nape boleh jadi mcm ni.. mcm menghilangkan diri jer...
 
Joined
Jun 17, 2009
Messages
636
Likes
0
Points
0
Offline
dah sminggu dok tgu dua domain baru, siap dapat second overdue notice, padahal da lame bayar n anta payment proof kat payment@rawanaz.com.my. support ticket pon da issue kat client area, sume hampeh, senyap jek, sy ym hilmi, dok buzz pon dia xlayan, ape citer. please improve your customer support la.ok.thanx
 
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,016
Likes
0
Points
38
Offline
beli je la kat tempat lain..domain cari kat godaddy atau namecheap banyak murah2..

setakat ni hosting aku tak penah ada masalah down selalu..murah je pun RM80 leh dapat 5Gb storage,9 Add on Domain..ok jek aku pakai..

domain aku beli kat namecheap je selalu..dah dekat 7 domain aku beli..tak penah ada prob pun..tukar je la..ramai dah bising..

kalu domain kat namecheap baru RM24++ jek..



dah sminggu dok tgu dua domain baru, siap dapat second overdue notice, padahal da lame bayar n anta payment proof kat payment@rawanaz.com.my. support ticket pon da issue kat client area, sume hampeh, senyap jek, sy ym hilmi, dok buzz pon dia xlayan, ape citer. please improve your customer support la.ok.thanx
 
Joined
Jun 17, 2009
Messages
636
Likes
0
Points
0
Offline
mmg pon, tapi dah selalu beli kat rawanaz, duit pon da habeh ni nak beli kat tempat len, kalo leh refund xpe gak, hosting xpenah masalah pon rawanaz ni sejak ak pki, sume unlimited, cume support je hampeh.
 
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,016
Likes
0
Points
38
Offline
patut la..semua unlimited..aku dah tak caya langsung ngan unlimited features tu semua dengan harga yang langsung takleh caya..;D

so memang aku tak beli langsung dari hosting provider yang macam tu...pilihan banyak..aku tak kisah pasal harga sangat dan features dalam tu..yang penting puas hati dari segi support dan hosting..

so far aku dah amek 2 hosting dah dari hosting aku ni..memang best..support cepat gile..tak sampai 24 jam..sampai aku buat post hosting ni kat blog aku..kasi review..haha..cuma domain je aku beli kat luar..senang ape2 hal aku redirect balik je ke DNS asal..:D takyah penin ngan DNS malaysia dah..

kalau ada prob pasal domain, contact je terus dari email..cepat je setel domain aku..setakat ni memang takde langsung masalah..dah dekat 2 tahun dah..murah pun murah..apa nak lagi?hehe
 
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,228
Likes
1
Points
38
Age
27
Offline
ha'ah, hosting apa?

hm... rawanaz oh rawanaz...
bos ade tapi menghilang.
staf ade, tapi tak respon.
company lain ade, baik cabut lari.
 
Top