Hosting: rawanaz nak habak mai kat korang semua..

tokmat

Newbie
Joined
Dec 16, 2008
Messages
394
Points
16
Age
46
Akhirnya domain baru sia berjaya diaktifkan sebentar tadi..... :)
 

thrill

freshman
Joined
Jul 19, 2009
Messages
23
Points
0
server down lagi bro

dah call no kat pg1 tapi tak dapat
sama la sy, mana dpt call... dekat seminggu dah... lepas tangan rawanaz ni... cukup tahun, tukar la... cari web provider lain yg lebih pentingkan customer, bukannya keuntungan semata-mata...
 

azlibest

freshman
Joined
Nov 28, 2009
Messages
20
Points
0
aku dh beli domain tp xde sape pon owg dlm rawanaz nk reply...walaupon harge domain tu xde la mahal sgt..tp service kene la jage,,,adoi...
 

kartun

Senior
Joined
Oct 6, 2008
Messages
418
Points
18
Age
32
pakai stakat ni ok jer..
cumenye dia punye YM jarang online dh..
 

ramzy0

Senior
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,642
Points
38
Age
29
cuba try contact mohdhilmi.com. rasanya dia ade incharge untuk rawanaz ne
 

jfr

freshman
Joined
Jan 10, 2010
Messages
8
Points
0
5 ari dah rawanaz blom aktifkan domain aku......

kita senasib...

camna ni rawanaz...

service makin teruk....

duit dah bayar....

telefon tak dapat...
email tak balas..
sms tak balas...
web support sentiasa offline....

hati dah geram ni..


.
 

azlibest

freshman
Joined
Nov 28, 2009
Messages
20
Points
0
hari ni masok hari ke-6 rawanaz x reply ape2 psl domain aku..sume orang dlm forum ni dh blh tgk mcm mne rawanaz buat keje skrg...thread ni pon sowg wakil dr rawanaz pon xde yang nak reply...nmpk mcm duit aku leboh je bg kt rawanaz ni...
 

HafizMalik

freshman
Joined
Apr 27, 2009
Messages
182
Points
0
Aku pun dah 5 hari xterima balasan email dari mereka... jenuh menunggu.. huhu.. tak tau nape boleh jadi mcm ni.. mcm menghilangkan diri jer...
 

nemesis_5425

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
639
Points
0
dah sminggu dok tgu dua domain baru, siap dapat second overdue notice, padahal da lame bayar n anta payment proof kat [email protected]. support ticket pon da issue kat client area, sume hampeh, senyap jek, sy ym hilmi, dok buzz pon dia xlayan, ape citer. please improve your customer support la.ok.thanx
 

reezluv

Senior
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,115
Points
38
beli je la kat tempat lain..domain cari kat godaddy atau namecheap banyak murah2..

setakat ni hosting aku tak penah ada masalah down selalu..murah je pun RM80 leh dapat 5Gb storage,9 Add on Domain..ok jek aku pakai..

domain aku beli kat namecheap je selalu..dah dekat 7 domain aku beli..tak penah ada prob pun..tukar je la..ramai dah bising..

kalu domain kat namecheap baru RM24++ jek..



dah sminggu dok tgu dua domain baru, siap dapat second overdue notice, padahal da lame bayar n anta payment proof kat [email protected]. support ticket pon da issue kat client area, sume hampeh, senyap jek, sy ym hilmi, dok buzz pon dia xlayan, ape citer. please improve your customer support la.ok.thanx
 

reezluv

Senior
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,115
Points
38
patut la..semua unlimited..aku dah tak caya langsung ngan unlimited features tu semua dengan harga yang langsung takleh caya..;D

so memang aku tak beli langsung dari hosting provider yang macam tu...pilihan banyak..aku tak kisah pasal harga sangat dan features dalam tu..yang penting puas hati dari segi support dan hosting..

so far aku dah amek 2 hosting dah dari hosting aku ni..memang best..support cepat gile..tak sampai 24 jam..sampai aku buat post hosting ni kat blog aku..kasi review..haha..cuma domain je aku beli kat luar..senang ape2 hal aku redirect balik je ke DNS asal..:D takyah penin ngan DNS malaysia dah..

kalau ada prob pasal domain, contact je terus dari email..cepat je setel domain aku..setakat ni memang takde langsung masalah..dah dekat 2 tahun dah..murah pun murah..apa nak lagi?hehe
 

Zairi Zaidi

Newbie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,254
Points
38
Age
27
ha'ah, hosting apa?

hm... rawanaz oh rawanaz...
bos ade tapi menghilang.
staf ade, tapi tak respon.
company lain ade, baik cabut lari.
 
Top