Hosting: rawanaz nak habak mai kat korang semua..

Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#88
aku punya dari dulu tak ada masalah, kadang2 ada la tak leh masuk sehari. tapi semua ok. tak ada la truk sangat seperti yang digambarkan. tapi mungkin ada yang down lama n support tak balas aku tak tau la. tapi kes aku, semua ok.
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
765
Likes
0
Points
16
Offline
#89
aku punya dari dulu tak ada masalah, kadang2 ada la tak leh masuk sehari. tapi semua ok. tak ada la truk sangat seperti yang digambarkan. tapi mungkin ada yang down lama n support tak balas aku tak tau la. tapi kes aku, semua ok.
macam saya, memang ada problem..pasal domain.. ntah laa..mula2 memang nak support. Tapi makin lama biarkan pasal support, aduhai, sakit kepala..domain yang saya host kat rawanaz, mintak transfer ke hostgator pun tak dibuatnya. Saya pun dah malas dah..nak let go je domain tu.. and buat domain baru..
 
Joined
Dec 16, 2008
Messages
381
Likes
0
Points
16
Age
45
Offline
#93
Alhamdulillah...
Tiket dah dibalas & domain pun akan diaktifkan paling lewat malam ni...
Tapi nama domain yg sia beli tu dah registered under nama sia.... :)
 
Joined
Dec 16, 2008
Messages
381
Likes
0
Points
16
Age
45
Offline
#94
Nampaknya sehingga pagi ini domain yg sia beli masih belum diaktifkan...
Menurut admin rawanaz dalam tiketnya, domain sia akan diaktifkan selewatnya malam tadi...
Pagi ni nak try send tiket, tapi web rawanaz sendiri tak dapat masuk.....
 
Joined
Dec 16, 2008
Messages
381
Likes
0
Points
16
Age
45
Offline
#95
dah lebih 48 jam ni.....
tapi domain yg baru sia beli tak aktif lagi....
hmmmmm.......
tiket yg dihantar belum berbalas........
admin rawanaz sibuk ke skrg ni....?
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
765
Likes
0
Points
16
Offline
#96
dah lebih 48 jam ni.....
tapi domain yg baru sia beli tak aktif lagi....
hmmmmm.......
tiket yg dihantar belum berbalas........
admin rawanaz sibuk ke skrg ni....?
macam yang saya cakap...'gudlark'
sebab tu la sy amik keputusan tukar hosting provider..
 
Joined
Dec 16, 2008
Messages
381
Likes
0
Points
16
Age
45
Offline
#98
macam yang saya cakap...'gudlark'
sebab tu la sy amik keputusan tukar hosting provider..
rasanya ini domain & hosting terakhir sia dengan rawanaz kot....
sepatutnya domain tu dah aktif....
tiket pun tak berbalas....
diharapkan admin rawanaz akan lebih alert tentang perkara ini jika inginkan ramai pelanggan terus melanggan dengan rawanaz atau pun rawanaz akan mengalami kehilangan pelanggan sedia ada kelak.......
 
Joined
Dec 22, 2009
Messages
10
Likes
0
Points
0
Offline
#99
bro.. setakat sye pakai rawanaz nie.. okeyh jer.. no prob.. bahagian support pown x lme nak balas.. bersabar tuh kunci untuk kejayaan
 
Top