Hosting: rawanaz nak habak mai kat korang semua..

tokmat

Newbie
Joined
Dec 16, 2008
Messages
394
Points
16
Age
46
Alhamdulillah....
Domain yg sia baru beli telah aktif & telah boleh digunapakai sekarang.... ;)
 

Muaz Hadi

Senior
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,072
Points
38
aku punya dari dulu tak ada masalah, kadang2 ada la tak leh masuk sehari. tapi semua ok. tak ada la truk sangat seperti yang digambarkan. tapi mungkin ada yang down lama n support tak balas aku tak tau la. tapi kes aku, semua ok.
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
aku punya dari dulu tak ada masalah, kadang2 ada la tak leh masuk sehari. tapi semua ok. tak ada la truk sangat seperti yang digambarkan. tapi mungkin ada yang down lama n support tak balas aku tak tau la. tapi kes aku, semua ok.
macam saya, memang ada problem..pasal domain.. ntah laa..mula2 memang nak support. Tapi makin lama biarkan pasal support, aduhai, sakit kepala..domain yang saya host kat rawanaz, mintak transfer ke hostgator pun tak dibuatnya. Saya pun dah malas dah..nak let go je domain tu.. and buat domain baru..
 

tokmat

Newbie
Joined
Dec 16, 2008
Messages
394
Points
16
Age
46
ntah la tokmat..saya pun dah malas dah..saya dah chow, amik hosting hostgator..biar mahal, tapi asal support bagus..baru puas hati.. :D
tempoh hari order tak sampai 1 jam setel...
ungkin admin belum online ni.....
 

tokmat

Newbie
Joined
Dec 16, 2008
Messages
394
Points
16
Age
46
Alhamdulillah...
Tiket dah dibalas & domain pun akan diaktifkan paling lewat malam ni...
Tapi nama domain yg sia beli tu dah registered under nama sia.... :)
 

tokmat

Newbie
Joined
Dec 16, 2008
Messages
394
Points
16
Age
46
Nampaknya sehingga pagi ini domain yg sia beli masih belum diaktifkan...
Menurut admin rawanaz dalam tiketnya, domain sia akan diaktifkan selewatnya malam tadi...
Pagi ni nak try send tiket, tapi web rawanaz sendiri tak dapat masuk.....
 

tokmat

Newbie
Joined
Dec 16, 2008
Messages
394
Points
16
Age
46
dah lebih 48 jam ni.....
tapi domain yg baru sia beli tak aktif lagi....
hmmmmm.......
tiket yg dihantar belum berbalas........
admin rawanaz sibuk ke skrg ni....?
 

tokmat

Newbie
Joined
Dec 16, 2008
Messages
394
Points
16
Age
46
macam yang saya cakap...'gudlark'
sebab tu la sy amik keputusan tukar hosting provider..
rasanya ini domain & hosting terakhir sia dengan rawanaz kot....
sepatutnya domain tu dah aktif....
tiket pun tak berbalas....
diharapkan admin rawanaz akan lebih alert tentang perkara ini jika inginkan ramai pelanggan terus melanggan dengan rawanaz atau pun rawanaz akan mengalami kehilangan pelanggan sedia ada kelak.......
 

kay_amx

freshman
Joined
Dec 22, 2009
Messages
10
Points
0
bro.. setakat sye pakai rawanaz nie.. okeyh jer.. no prob.. bahagian support pown x lme nak balas.. bersabar tuh kunci untuk kejayaan
 
Top