Hosting: rawanaz nak habak mai kat korang semua..

emmnazady

Senior
Joined
Dec 10, 2006
Messages
546
Points
18
mcm mana dgn domain saya,dah 3 minggu..no respon..boleh refund duit saya tak...saya dah bunggu bangat nie..sebab tu saya post kat sinie...harap anda (staf dan admin paham)
 

Zairi Zaidi

Newbie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,254
Points
38
Age
27
Takde respond?
Dah email diorang ke belum?
Saya contact admin dia, baik je respond dia...
 

safuan

Newbie
Joined
Mar 21, 2008
Messages
179
Points
16
Tak tahu plak ada web-hosting RAWANAZ nie, nanti saya check tengok. Setakat nie saya dah guna web-hosting drp Internet-Webhosting.Com. Jarang-jarang berlaku server down. Paling bagus dia punya client service 24 ada orang jaga. Response pun cepat (biasanya paling lambat pun 15 minit).
 

emmnazady

Senior
Joined
Dec 10, 2006
Messages
546
Points
18
direct contact no admin: 0179516610 - Qayyum
Semalam saya dah call,dia jawab,dia kata esok pagi call balik,dia akan cheak,lepas tu pukul 11.00 pg saya call,dia tak jawab,petang call tak jawab juga,mlm call tak jawab juga..last-last hantar sms....pun tak di jawab juga,apa dah jadi nie...:(
 

Faez

Newbie
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,787
Points
36
Semalam saya dah call,dia jawab,dia kata esok pagi call balik,dia akan cheak,lepas tu pukul 11.00 pg saya call,dia tak jawab,petang call tak jawab juga,mlm call tak jawab juga..last-last hantar sms....pun tak di jawab juga,apa dah jadi nie...:(
huhu..kes berat ni..susah la camni..pelanggan da nak lari..kejar cepat..TT tolong la customer u ni.. :confused:
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
Semalam saya dah call,dia jawab,dia kata esok pagi call balik,dia akan cheak,lepas tu pukul 11.00 pg saya call,dia tak jawab,petang call tak jawab juga,mlm call tak jawab juga..last-last hantar sms....pun tak di jawab juga,apa dah jadi nie...:(
Camni miss... awak mesej dulu, bagitau die apa keadaan dan apa yang awk nak dia buat. Lepas tu, biarkan dahulu dan kemudian baru call untuk tanya dapat tak pasal sms tu dan minta die buat apa yang awk dah cakap dalam sms tu.

Saya buat macam tu, alhamdulillah ok. cuba buat ikut apa yang saya cadangkan. :)
 
Top