Hosting: rawanaz nak habak mai kat korang semua..

Joined
Dec 16, 2007
Messages
765
Likes
0
Points
16
Offline
#65
saya tak pandai bab hosting, tapi MUNGKIN kalau melibatkan upgrade datacenter, apa pun tak boleh dilakukan kot. Not sure.
 
Joined
Dec 10, 2006
Messages
534
Likes
5
Points
18
Offline
#66
mcm mana dgn domain saya,dah 3 minggu..no respon..boleh refund duit saya tak...saya dah bunggu bangat nie..sebab tu saya post kat sinie...harap anda (staf dan admin paham)
 
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,228
Likes
1
Points
38
Age
27
Offline
#67
Takde respond?
Dah email diorang ke belum?
Saya contact admin dia, baik je respond dia...
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#70
Aku selalu hantar kat admin@... biasanya dalam masa beberapa jam dia dah reply.
 
Joined
Mar 21, 2008
Messages
178
Likes
0
Points
16
Offline
#72
Tak tahu plak ada web-hosting RAWANAZ nie, nanti saya check tengok. Setakat nie saya dah guna web-hosting drp Internet-Webhosting.Com. Jarang-jarang berlaku server down. Paling bagus dia punya client service 24 ada orang jaga. Response pun cepat (biasanya paling lambat pun 15 minit).
 
Joined
Dec 10, 2006
Messages
534
Likes
5
Points
18
Offline
#75
direct contact no admin: 0179516610 - Qayyum
Semalam saya dah call,dia jawab,dia kata esok pagi call balik,dia akan cheak,lepas tu pukul 11.00 pg saya call,dia tak jawab,petang call tak jawab juga,mlm call tak jawab juga..last-last hantar sms....pun tak di jawab juga,apa dah jadi nie...:(
 
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,756
Likes
0
Points
36
Offline
#76
Semalam saya dah call,dia jawab,dia kata esok pagi call balik,dia akan cheak,lepas tu pukul 11.00 pg saya call,dia tak jawab,petang call tak jawab juga,mlm call tak jawab juga..last-last hantar sms....pun tak di jawab juga,apa dah jadi nie...:(
huhu..kes berat ni..susah la camni..pelanggan da nak lari..kejar cepat..TT tolong la customer u ni.. :confused:
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
765
Likes
0
Points
16
Offline
#77
Semalam saya dah call,dia jawab,dia kata esok pagi call balik,dia akan cheak,lepas tu pukul 11.00 pg saya call,dia tak jawab,petang call tak jawab juga,mlm call tak jawab juga..last-last hantar sms....pun tak di jawab juga,apa dah jadi nie...:(
Camni miss... awak mesej dulu, bagitau die apa keadaan dan apa yang awk nak dia buat. Lepas tu, biarkan dahulu dan kemudian baru call untuk tanya dapat tak pasal sms tu dan minta die buat apa yang awk dah cakap dalam sms tu.

Saya buat macam tu, alhamdulillah ok. cuba buat ikut apa yang saya cadangkan. :)
 
Joined
Dec 16, 2008
Messages
381
Likes
0
Points
16
Age
46
Offline
#80
Alhamdulillah....
Domain yg sia baru beli telah aktif & telah boleh digunapakai sekarang.... ;)
 
Top