hosting mane yang elok

Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,108
Likes
5
Points
38
Age
37
Offline
#7
guna lah netkl, datakl,sempoi hosting

ataupun exabytes, tak pun guna hostgator...
 
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,425
Likes
2
Points
0
Offline
#9
Byk hosting yang bagus,
anataranya sempoihosting,netkl,Webhosting,Hostgator,exabytes
Pilih je mana yang sesuai mengikut budget saudara.
 

aenaz

freshman
Joined
Aug 3, 2009
Messages
21
Likes
0
Points
0
Offline
#10
bagi aku yg terbaik setakat Serverfreak, maybe agak mahal tapi still maintain cool dan takde masalah sampai skunk. Serverfreak! :D
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#11
sy mencari hosting platform DirectAdmin.. ada suggestion tak??

boleh senaraikan link web hosting yang pkai DirectAdmin??
 
Joined
Jan 10, 2010
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#14
sepaku bagus juga, murah n berbaloi.. but seperti biasa, sometime ade server down sikit. apapun staff support sangat pantas bertindak dan friendly.

soon nak try sempoi pulak la. tuan moderator, forum ni hosted kat mana? sebab laju
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#16
sy mencari hosting platform DirectAdmin.. ada suggestion tak??

boleh senaraikan link web hosting yang pkai DirectAdmin??
fivio.com

Setakat ni ok lah pakai. Downtime banyak gak, tapi takde masalah sangat. bila contact support diorang, cepat je balas :)
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,714
Likes
0
Points
38
Offline
#18
ade lagi yang promo sepaku yerk..?? pelik2.. skrg pun tgh down... leh cube jomhosting... setakat sehingga hari nie.. ok.. imabiz nak pindah Imabiz Dot Co.Cc dari sepaku ke jom.. tapi takde mase lagi la.. wanmus boleh pindah kan ker..??
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#19
Ade cadangan lain x selain dari yg diatas??
sy nak hosting DirecAdmin.. xmau Cpanel..

Cadang nak ambil Dedi jer terus, tp besar sangat plak..
Setakat ni VPS pon pkai Cpanel.. hmm...

ada sape2 tau hosting mana yang pkai DirectAdmin x??
 
Top