hmetro advertising

amhypro

freshman
Joined
Jun 25, 2010
Messages
85
Points
0
salam semua warga WC. saya nak minta bantuan sikit disini. Ada tak sesiapa pernah beriklan di hmetro. kalau ada boleh beritahu caranya? saya dah cuba email kepada pihak berkenaan tetapi tiada respon.... harap dat membantu ye. terima kasih
 

amhypro

freshman
Joined
Jun 25, 2010
Messages
85
Points
0
saudara pernah dapatkan ker ebook saudar sham ni? boleh kasi pandangan berkenaan ebbok ini?
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
post untuk menambah post ! kalo dilarang bagitau ya

Good, tp jangan di amal selalu. Kan byk thread dlm ni, mesti ada benda yang nak setuju ke, nak bangkang ke, nak kutuk ke. Boleh tambah post cara tu. :D
 

amhypro

freshman
Joined
Jun 25, 2010
Messages
85
Points
0
post untuk menambah post ! kalo dilarang bagitau ya
tak faham lah...saya ada buat salah ker? erk??:-/

P/S : Da beli produk saudara sham...n da dapat feedback dari pihak media cetak...kos boleh tahan ooooo....huhu
 

amhypro

freshman
Joined
Jun 25, 2010
Messages
85
Points
0
ooo...post tuk menambah post...baru faham...huhu..ingatkan eden ada buat silap...hmm..boleh boleh...tapi kalau kasi idea lagi cantik...tak da idea, boleh bertanya cantik gak..meriah gituuu.. heeee
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
ooo...post tuk menambah post...baru faham...huhu..ingatkan eden ada buat silap...hmm..boleh boleh...tapi kalau kasi idea lagi cantik...tak da idea, boleh bertanya cantik gak..meriah gituuu.. heeee

Tu la, post la benda berkaitan. Bg idea ke, bertanya ke, buat lawak berkaitan ke.
Cthnya tanya mcm ni, Apa feedback dari media cetak tersebut? Kurang2 ratusan atau ribuan ringgit kot nak iklan tu.
 

amhypro

freshman
Joined
Jun 25, 2010
Messages
85
Points
0
Tu la, post la benda berkaitan. Bg idea ke, bertanya ke, buat lawak berkaitan ke.
Cthnya tanya mcm ni, Apa feedback dari media cetak tersebut? Kurang2 ratusan atau ribuan ringgit kot nak iklan tu.

ni contoh soalan ker atau memang bertanya ni bro..?hehehe.... pergh...memang juling gak bijik mata ni tgk kos dia...paling rendah RM200. text ads jer tu... banner meriban jugak la...hohoho....
 
Top