Hijabi struggle

evonvon

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
23
Points
1
kalau hrga dia ok dgn quality sy boleh terima lgi la. ye ah tu, susah nk tahu punca rambut rosak yg sbenar...
Post automatically merged:


betul!! kadang balik kampung lama lama tak bawak hair dryer sbb wire panjang je. malas betul.
dah nak kena sumbat skincare makeup la mcm2 lagi mana muat hahaha
yess quality dia mmg the best ah, Panasonic kannn semua org tahu boleh caye nye
I pun tak suka if hair dryer tu makan space dlm bag, nasib baik boleh lipat handle dia tu I puas hati gila tu!! hehehe
Post automatically merged:

i guna ellips, tapi rasa mcm takda beza pun pakai huhuhu pastu i mcm tak berapa suka sgt sbb dia punya bau...entah mcm it bothers me abit
Post automatically merged:


eee cantiknya hair dryer!!! yg button tu dia ada hot cold punya switch utk apa eh?? mcm interesting pulak ada mcm2 modes, dh la colour favorite i +Cinta+
yg hot cold mode tu dia supaya rambut u lagi tampak licin, dan berkilau bila blow...mcm tu lah yg I baca hehe
mmg rambut I nampak berkilau pun lepas pakai hair dryer ni so betul lah tu XDD
 
Last edited:
Top