Harga Yang Sanggup Anda Bayar!

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
Saje nak buat research sikit.Berapa yang anda sanggup bayar sekiranya anda ingin Dr. Irfan Khairi bekerja dengan syarikat anda?Saya pasti ramai yang ingin menggajikan seseorang netrepenuer yang berkaliber seperti Dr.Irfan. :)
 

sazkul

freshman
Joined
Mar 10, 2007
Messages
111
Points
16
20% dari keuntungan kompeni aku...:idea:
 
Joined
Dec 31, 2006
Messages
1,306
Points
38
bunyi cam angan-angan je...

kalo aku, aku kasi gaji biasa je... pasal bagi aku, kena ikut kelulusan gak!

Maybe around RM1+++...
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
bukan angan-angan.salah faham tu..Dr. Irfan kan memang kita ketahui kredibiliti dia.Contohnya Matt Cutts,Engineer Google.Kalaulah Matt Cutts umumkan dia nak bekerjasama,pasti ramai kat luar sana nak ambil dia bekerja.Macam Dr irfan kat Malaysia ni,kalaula dia nak buat JV,berapala yang kita sanggup bayar kat dia untuk join kita dan pastinya kita tahu kalau dapat buat JV dengan dia,mungkin business kita berpeluang lebih cerah dengan pengalaman dan skill yang dia ada.
 

percuma

Newbie
Joined
Sep 12, 2006
Messages
801
Points
16
fuh kalau kerja dengan saya ..paling tidak pun 50% macam vibe venom cakap tu.. sebab dah tentu dia boleh beri pulangan yang lebih.Kalau dapat lebih siapa yang untung?kita jugak.. kalau setakat nak bayar RM2k atau RM3k baik dia kerja sendiri malah lebih menguntungakan dia sebab dia jadi bos sepenuhnya.Kalau nak menggaji orang bayar RM2k setakat bos kecik tu boleh la.. tapi kalau saya menggaji Dr bukan setakat 'perkerja' tapi lebih kepada 'mastermind' :)
 
Joined
Dec 31, 2006
Messages
1,306
Points
38
bukan angan-angan.salah faham tu..Dr. Irfan kan memang kita ketahui kredibiliti dia.Contohnya Matt Cutts,Engineer Google.Kalaulah Matt Cutts umumkan dia nak bekerjasama,pasti ramai kat luar sana nak ambil dia bekerja.Macam Dr irfan kat Malaysia ni,kalaula dia nak buat JV,berapala yang kita sanggup bayar kat dia untuk join kita dan pastinya kita tahu kalau dapat buat JV dengan dia,mungkin business kita berpeluang lebih cerah dengan pengalaman dan skill yang dia ada.
ooo... salah tafsir! sorry... :p

kalo nak jv, kenalah jaga dia elok-elok! yeah! 50% is the best offer... :D
 

power

freshman
Joined
Feb 8, 2007
Messages
281
Points
18
belanja roti canai ngan teh tarik cukuplah...nak lebih-lebih lak. :D

pasal dia yg nak kerja ngan aku..jadi aku berhak beri berapapun lagipun dia kaya.
 

Imo Imora

freshman
Joined
Sep 7, 2006
Messages
461
Points
18
He2.. Power. Ya.. 50/50 keuntungan jika saya ambil Dr. Irfan Khairi bekerja. Hem.. doakan saya harap2 jadi la ye :D .
 
Top