HARGA SEMPOI! Pemborong Nacho Cheezy Wedges Ala KFC...

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
dah cek bro..tengah buat kira kira..
pack untuk bungkusan sekali..
bleh sertakan gak ke..
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
InsyaAllah stok baru akan sampai hari Khamis ni. Tempahan dibuka sekarang!
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
salam semua wangcyberians....

stok dah sampai...tempahan boleh dibuat sekarang...
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
up utk sesiapa yg nak merasa cheezy wedges di rumah hari ni....;)
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
up sket thread di tengahari ini...

call/PM saya utk maklumat lanjut...
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
wowwww..menarikkkk
kalau ader tester pack..

lagikk menawann nie..
nyumm nyummm
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
kepada sesiapa yg berminat nak buat dropshipping, juga boleh dengan syarat:

Minimum order terkumpul mestilah sebanyak 1kg SAHAJA.

Tambah RM7 utk pos laju dalam semenanjung dan RM12 pos laju bagi sabah dan sarawak.

Terima kasih.
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
kepada sesiapa yg berminat nak buat dropshipping, juga boleh dengan syarat:

Minimum order terkumpul mestilah sebanyak 1kg SAHAJA.

Tambah RM7 utk pos laju dalam semenanjung dan RM12 pos laju bagi sabah dan sarawak.

Terima kasih.


bro..ader gambar pack dier tak??
boleh Pm ke saya..

berminat nk beli ni..
nk buat majlis sket..
he he he..
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
bro..ader gambar pack dier tak??
boleh Pm ke saya..

berminat nk beli ni..
nk buat majlis sket..
he he he..

packaging plastic transparent tanpa label (bungkusan tebal). RM7 pos laju utk 200g - 500g dalam semenanjung.
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
Jom beli Cheese Powder, kalau nak safe trading, silakan ke link lelong, kat sana ic dan phone verified. Takde masalah.
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
up sket hari rabu pagi ni....

terima kasih kerana melawat thread ini...
 
Top