HARGA SEMPOI! Pemborong Nacho Cheezy Wedges Ala KFC...

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
Masih berminat nak memborong?

Untuk mendapat harga RM40/kg, anda mestilah memborong sebanyak 25kg one shoot.

Tq...

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
 

Attachments

  • cheezy+wedges.jpg
    cheezy+wedges.jpg
    41.3 KB · Views: 2,694
  • nacho3l.jpg
    nacho3l.jpg
    60.9 KB · Views: 597
  • nacho4.jpg
    nacho4.jpg
    31.9 KB · Views: 493
  • nacho6i.jpg
    nacho6i.jpg
    72.5 KB · Views: 2,777
  • sijilhalal2.jpg
    sijilhalal2.jpg
    39 KB · Views: 489
Last edited:

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
nampak cam sedap je

ya..betoi tu paklong...

cara bancuh senang je...

a. Ambik 3 sudu serbuk keju dalam satu bekas.
b. Masak air sampai didih. Lepas air dah masak, tunggu dulu sampai 10 minit.
c. Tuangkan air pada bekas yg diletakkan serbuk keju tadi. Letak amount air secukup rasa. Dan pukul bancuhan keju itu sampai jadi pekat dan rata.
d. Sudah siap boleh dihidang dan dimakan mcm Cheezy Wedges KFC. Lagi panas, lagi best!
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
Stok cheese powder Sos Nachos adalah datangnya dari supplier besar dari semenanjung Malaysia.

Sesiapa yang hendak membuat dropshiping menerusi ebay amat digalakkan kepada anda.
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
up sket utk penggemar nachos cheezy wedges....

terima kasih kepada yg telah membeli....2 thumb up utk anda...
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
up utk thread...

terima kasih kepada yg telah membeli nachos cheese cheezy wedges dari saya....

mari mari, stok masih ada.
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
Alhamdulillah, permintaan hari ini saja sudah hampir 10kg. Terima kasih kepada warga Wangcyber.

Anda adalah peniaga pasar malam?

Anda ada bisnes kentang roll?

Maka elokla mencuba Nachos Cheezy Wedges ini.

Rasa memang best, menyamai 99% rasa sebenar Cheezy Wedges KFC.
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
post pertama diupdate dengan beberapa gambar dan sijil halal jakim.
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
up sket hari ini...

saya baru saja balik dari KTMB hantar keju powder utk customer....

caj penghantaran KTMB updated di page depan.
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
Alhamdulillah stok dah clear. Stok dah habis, harap maklum.

InsyaAllah hujung bulan 3 ni akan sampai stok baru.
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
beli pack sendri ada kaa..
kira nak jual kat sini
 
Top