Harga minyak makin turun

hodesiy

freshman
Joined
May 20, 2013
Messages
26
Points
1
Baru baru ni kira bajet isi minyak dah makin turun.
Hopefully trend minyak murah akan berkekalan.
Semua nak jimat masa ni.
+Bersorak+
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
142
Points
18
biar betul? berapa banyak ya beza hahaha curious pula sebab saya ni selalu pergi jauh so nak jimat minyak tu memang payah la
 

hodesiy

freshman
Joined
May 20, 2013
Messages
26
Points
1
korang pun kena cuba macam saya guna ni,
barulah nak kemana2 senang je perjalanan.
tak payah risau
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
142
Points
18
korang pun kena cuba macam saya guna ni,
barulah nak kemana2 senang je perjalanan.
tak payah risau
kamu pakai minyak apa ya?
sebab saya sekarang nak berjimat memandangkan dengar cerita minyak nak naik lagi ni. buat pening kepala la.
sebab saya buat delivery so memang susah la nak jimat kadang tu
 

hodesiy

freshman
Joined
May 20, 2013
Messages
26
Points
1
saya pakai minyak petronas memang bagus sangat sebab start dari pakai motor dulu pun memang pakai minyak tu je. kualiti nya pun bagus. maybe awak boleh cuba guna lagi2 yang primax97 tu memang berbaloi
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
142
Points
18
saya pakai minyak petronas memang bagus sangat sebab start dari pakai motor dulu pun memang pakai minyak tu je. kualiti nya pun bagus. maybe awak boleh cuba guna lagi2 yang primax97 tu memang berbaloi
wow macam menarik je. saya pun kena la cuba try sebab minyak saya pakai ni susah la nak berjimat kesana kesini. bnanyak keluar duit
 

hadikimbap44

freshman
Joined
Nov 17, 2020
Messages
3
Points
1
Age
22
ya, petronas memang bagus pun. sekarang ni minyak nak naik lagi pun takde masalah asalkan petronas tetap nombor satu di hati hahah
 

mensye

junior
Joined
May 29, 2013
Messages
53
Points
8
nampaknya ramai yang guna minyak petronas dan testimoni semua bagus2 belaka. rasanya saya pun kena cuba sbb saya tlg kakak sy hantar barang kpd cust. banyak jugak guna minyak dan sekarang perlu sgt utk berjimat sbb bisnes tak banyak.
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
142
Points
18
nampaknya ramai yang guna minyak petronas dan testimoni semua bagus2 belaka. rasanya saya pun kena cuba sbb saya tlg kakak sy hantar barang kpd cust. banyak jugak guna minyak dan sekarang perlu sgt utk berjimat sbb bisnes tak banyak.
kan saya pun lepasni nak subscribe terus dengan kad mesra. diorang kata ada banyak promo menanti. lagi2 naik nak minyak ni eloklah kita bertukar kepada minyak yang kualiti dia tak pernah berkurang
 

hadikimbap44

freshman
Joined
Nov 17, 2020
Messages
3
Points
1
Age
22
korang memang kena cuba. lagipun petronas ni bagus tau servis dia memang tempat lain tak boleh tandingi lah kira hahaha but primax 97 tu memang tak rugi kalau korang guna. jimat and lancar
 

abraham205

freshman
Joined
May 23, 2013
Messages
49
Points
8
saya pun rekomen korg guna primax 97, minyak bagus weyh. Primax 97 dengan Advanced Energy Formula menampilkan tiga kelebihan. Pertama, melindungi enjin kenderaan. Berbanding petrol lain, asap yang dikeluarkan dari kenderaan menggunakan Primax 97 sangat sedikit, sekali gus mengurangkan pencemaran udara.
 

hadikimbap44

freshman
Joined
Nov 17, 2020
Messages
3
Points
1
Age
22
saya pun rekomen korg guna primax 97, minyak bagus weyh. Primax 97 dengan Advanced Energy Formula menampilkan tiga kelebihan. Pertama, melindungi enjin kenderaan. Berbanding petrol lain, asap yang dikeluarkan dari kenderaan menggunakan Primax 97 sangat sedikit, sekali gus mengurangkan pencemaran udara.
memang betul apa bro ni cakap. nak perjalanan yang lancar dan jimat, guna je primax 97 ni lagipun diorang ada upcoming event
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
142
Points
18
saya pun macam berminat nak tukar ke petronas la. harapnya nanti bole la berjimat lepas guna primax97 nanti.
 

mensye

junior
Joined
May 29, 2013
Messages
53
Points
8
memang betul apa bro ni cakap. nak perjalanan yang lancar dan jimat, guna je primax 97 ni lagipun diorang ada upcoming event
klu tak silap petronas punye upcoming event start besok kan? rasenye 19 haribulan...harini 18 haribulan. betul lah besok.
 
Top