Hanya untuk orang malas sahaja!!! Saya pun malas masih boleh jana wang Internet

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Assalamualikum !!!!

Hanya untuk orang malas sahaja dan saya adalah orang malas tapi masih boleh mendapat income melalui internet

Satu teknik yang saya belajar dengan swisscash ialah biarkan wang anda bekerja dengan anda

Tapi saya bukan nak anda join swisscash sebab dah lingkup dah

Ok sepertimana kita tahu dalam Dunia Internet Bisnes Nyawa utama adalah traffik dan pengunjung !!!!!!!!

Apakah yang terjadi jika web bisnes anda tak ada traffik dan pengunjung alamatnya lingkup macam kedai tak ada pengunjung

Disini saya nak share pada anda bagaimana saya hanya gunakan link affiliate blog percuma MLM internet boleh mendapat pelanggan dan downline biarpun saya kadang kadang amat malas ( Jangan marah memang bangsa kita melayu kadang kadang malas termasuk saya)

Cara paling terbaik adalah membeli traffik dengan menggunakan wang anda dan wang yang anda guna bergantung pada tahap kemalasan anda jika anda terlalu malas maka banyak wang yang harus digunakan

Disini saya share rahsia saya untuk mendapatkan traffik dan customer yang tinggi walaupun anda malas

Pertama lihat Bisnes yang anda mahu promosi dan iklankan

Jika ia melibatkan Multilevel Marketing MLM Internet maka nilai iklan amat besar mencecah beribu ringgit ( Upline saya peruntukan hampir RM3000 untuk iklan group MLM beliau)

Tapi anda tak harus sewenang wenangnya berbelanja besar untuk iklan kerana anda perlukan ilmu untuk iklan bagi orang malas

kepada yang berminat untuk beriklan dengan cara yang malas hubungi saya Insyaallah saya bongkarkan

Punca utama untuk menggunakan teknik malas ini adalah menggunakan alexa dan budget awak serta peruntukan Bisnes yang awak ceburi

Semoga Allah merahmati anda

Untuk penjelasan lebih lanjut jangan segan ym dengan saya tapi kalau boleh sabtu ahad sebab hari biasa saya bekerja
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
bukan senang nak cari duit kat internet dan dunia nie

kena tuntut ilmu selalu
 
Last edited by a moderator:

nurulnadia.ahmad

freshman
Joined
Jun 4, 2009
Messages
8
Points
0
akum,,,

saya tak malas tapi rasa terpanggil untuk bersama-sama menjadi jutawan bersama jutawan internet yang lain dengan menggunakan kaedah affiliate marketing atau IM .....yang paling berkesan sekarang adalah click bank nak tau lebih lanjut boleh buat pilihan dibawah
 

eshanne

freshman
Joined
Jun 8, 2009
Messages
9
Points
0
bukan senang nak cari duit kat internet dan dunia nie

kena tuntut ilmu selalu



Perghhh~!!! Aku pun ada satu camni tapi kecik jerk... hehehe.. time tu aku beli kat shell.. hehehe .. boleh tahan jugak le.. hauhuaha..

Boleh tahan bro, kekeke.. salam sikit.. Nak konai2 bolih??
 

syuxx

Senior
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,361
Points
38
yang ni teknik beriklan kan banner atau text advertising.
gunakan alexa untuk search apa top 100 popular website dan blog di Malaysia sekarang ni.
Kemudian approach webmasters untuk bertanya samada ada ruang pengiklanan atau tak dan kemudiannya nego-lah harga.

Tekniknya samalah dengan macam kita nak approach webmaster yang ada blog PR tinggi untuk kegunaan SEO. Bezanya sini, untuk iklankan MLM, guna web yang ada alexa rank tinggi.

Untuk SEO pulak, kena PR tinggi. Haha
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Hi,everyone ! Im Rayson Ng...i earn above RM 100 online money per day.Every month i can earn around Rm 3000 above...How about you ???
Do you want to EARN like me ? YES or NO ?
TIPs - Don't work for Money , let Money work for you !
i learn every skill in Ebook , i use skill to earn Money . Without skill , u can"t really earn online money !
have a look on it -

MY BLOGSPOT-http://raysonng-icanmakemoneyonline.blogspot.com/
yg ni dikire spam ker camner? :(
 

Hazam

freshman
Joined
Jul 9, 2008
Messages
24
Points
1
Age
40
banned aje mamat raysonng tu, sana sini dia tepek iklan blog dia tu
 

wanabdhafidz

Senior
Joined
Nov 7, 2008
Messages
2,249
Points
38
yang ni teknik beriklan kan banner atau text advertising.
gunakan alexa untuk search apa top 100 popular website dan blog di Malaysia sekarang ni.
Kemudian approach webmasters untuk bertanya samada ada ruang pengiklanan atau tak dan kemudiannya nego-lah harga.

Tekniknya samalah dengan macam kita nak approach webmaster yang ada blog PR tinggi untuk kegunaan SEO. Bezanya sini, untuk iklankan MLM, guna web yang ada alexa rank tinggi.

Untuk SEO pulak, kena PR tinggi. Haha
Ulasan yang bagus..ko memang poer la..aku nak belajar la..hehe..tunggu aku ye..
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
yang penting kalau traffik biz kita turun mendadak kita harus ambik langkah meningkatkan kemabali cara terbaik adalah menggunakan panduan alexa di top 100 web malaysia Insyaallah berjaya

Yang paling hebat setakat ini ialah adwords dan facebook.

Disamping itu boleh guna medium online newspaper dan banyak lagi tempat

Wajib kena explore
 

Penjejak Neraka

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
98
Points
0
Assalamualikum !!!!

Hanya untuk orang malas sahaja dan saya adalah orang malas tapi masih boleh mendapat income melalui internet

Satu teknik yang saya belajar dengan swisscash ialah biarkan wang anda bekerja dengan anda

Tapi saya bukan nak anda join swisscash sebab dah lingkup dah

Ok sepertimana kita tahu dalam Dunia Internet Bisnes Nyawa utama adalah traffik dan pengunjung !!!!!!!!

Apakah yang terjadi jika web bisnes anda tak ada traffik dan pengunjung alamatnya lingkup macam kedai tak ada pengunjung

Disini saya nak share pada anda bagaimana saya hanya gunakan link affiliate blog percuma MLM internet boleh mendapat pelanggan dan downline biarpun saya kadang kadang amat malas ( Jangan marah memang bangsa kita melayu kadang kadang malas termasuk saya)

Cara paling terbaik adalah membeli traffik dengan menggunakan wang anda dan wang yang anda guna bergantung pada tahap kemalasan anda jika anda terlalu malas maka banyak wang yang harus digunakan

Disini saya share rahsia saya untuk mendapatkan traffik dan customer yang tinggi walaupun anda malas

Pertama lihat Bisnes yang anda mahu promosi dan iklankan

Jika ia melibatkan Multilevel Marketing MLM Internet maka nilai iklan amat besar mencecah beribu ringgit ( Upline saya peruntukan hampir RM3000 untuk iklan group MLM beliau)

Tapi anda tak harus sewenang wenangnya berbelanja besar untuk iklan kerana anda perlukan ilmu untuk iklan bagi orang malas

kepada yang berminat untuk beriklan dengan cara yang malas hubungi saya Insyaallah saya bongkarkan

Punca utama untuk menggunakan teknik malas ini adalah menggunakan alexa dan budget awak serta peruntukan Bisnes yang awak ceburi

Semoga Allah merahmati anda

Untuk penjelasan lebih lanjut jangan segan ym dengan saya tapi kalau boleh sabtu ahad sebab hari biasa saya bekerja
mana ada org malas boleh buat duit...tipu ahh...hanya org yg rajin jer dan bekerja keras yg boleh buat duit...!
 

Penjejak Neraka

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
98
Points
0
betul2 malas ni.....nampak cam best..takyah susah2 cari duit...:D
bro.. mada ade org malas buat duit..dlm dunia nie tak wujud org mals boleh buat duit..klu otg tu boleh buat duit byk..maknanya die rajin..tak ada jln singkat utk berjaya
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
pergh tak faham ka malas ertikata dia tak tarik traffik secara percuma tarik traffik berbayar tapi banyak tak tau buat walaupun traffik berbayar
 
Top