HANYA SMS SAYA! hoh!!!

Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#1
copernicus NAK BERKAWAN DENGAN ANDA!!!

Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :)

ya... benar tu, saya nak upah anda! hanya 2 orang sahaja setakat ini, insyaALLAH.

begini halnya:

saya perlukan seseorang yang sering online ke WC ni... tidaklah 24/7 tanpa henti... tetapilah yang sering online di WC ni.

'kerja'nya mudah aja... semasa saya tidak online, saya akan SMS anda bahawa 'saya tidak online... tolong ya...'. dan, jika anda online ketika itu... di WC... yang hanya saya mahu minta tolong daripada anda adalah updatekan saya kepada sebarang new thread di kedua section ini:

- WTS : Pengiklanan & Pemasaran - WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia

- WTB : Perkhidmatan Bebas - WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia

dan... jika ada sebarang new thread di sana, anda pula SMS saya nyatakan adanya new thread. dalam SMS tu, nyatakan secara ringkas akan kandungan.

jangan bimbang... saya tidak akan bazirkan SMS anda itu. sebab itulah saya buka WTB khas ini. setiap SMS yang anda beri, ada ganjarannya... dan, setiap bulan, ada juga ganjarannya... :)

oh ya... saya akan hanya pilih 2 orang sahaja setakat ini... jadi, sebarang maklumat seterusnya... saya akan hubungi anda melalui PM...

oh ya... lagi, saya akan hanya menerima mereka-mereka yang menggunakan prepaid... postpaid tidak diterima.

p/s: untuk makluman, kekadang di section WTB akan terdapat sahaja thread-thread yang tidak bersangkut-paut dengan WTB. hingga kekadang... ada yang buat spam di situ! jadi... usah SMS saya berkenaan thread-thread sebegitu... hanya SMS saya thread-thread yang benar-benar adalah thread WTB. harap maklum ya...

p/p/s: jika anda perhatikan... mengapa saya tulis kerja sebegini = 'kerja'. ini adalah kerana... ini bukan kerja seperti umum fikirkan... fikirkan begini. anda online. anda suka apa yang anda lakukan. dan ini, adalah antara cara mudah yang hanya anda perlu lakukan sedangkan anda suka lakukannya... jadi, ia bukan kerja seperti umum fikirkan... ia adalah apa yang anda suka lakukan... online, masuk WC dan sebagainya...

p/p/p/s: lebih penting kepada WTB ini... saya hanya mahu jadi kawan anda. tidak lebih daripada itu... :)
 
Last edited:
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#2
baik. sekarang saya nak offline... hah! inilah masanya anda nak
ambil tawaran ni sebenarnya... do please inform me ya... :)
 
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,819
Likes
0
Points
38
Age
29
Offline
#6
ok.. saya berminat dgn kerja ni.. tapi mcm mana saya nak sms ya?? no hp kamu xde pon :eek:
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#7
baik. saya akan umumkan siapa yang 2 itu esok... :)

p/s: kiranya... perlu saya nyatakan dahulu. upahnya tidaklah
lumayan... tetapi, berbaloi dengan taipan sms anda itu...
utamanya... seperti quote saya sebelum ini... :)

p/p/p/s: lebih penting kepada WTB ini... saya hanya mahu
jadi kawan anda. tidak lebih daripada itu... :)
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#12
heheheh... mestilah tak bagi... kang nanti, semua akan kol
saya... hohoho... (perasan famouslah pula mamat ni... :D ). saya
akan bagi kepada 2 orang yang saya pilih sahaja... :)

oh ya... dan, saya juga beri nombor telefon kepada rakan-rakan yang
ada urusan secara langsung sahaja... jadi, kepada yang nak
nombor saya... silalah ada-adakan apa-apa urusan ya...
huhuhu... :D aduyai... perasannya aku...

p/s: kepada semua... terima kasih saya ucapkan kerana memberi
perhatian... saya akan umumkan yang 2nya esok... :)
 
Last edited:
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#13
maaf... pengumuman saya ini terlewat. disebabkan hal ini lagi...
aduyai... pecah kepada dibuatnya...:
- http://www.wangcyber.com/forum/ada-sesiapa-yang-tahu/9283-masalah-start-komputer.html

baik. tawaran berkawan ini perlulah saya tutup. saya akan mula
mencari yang 2nya... dan, kepada semua yang apply... termasuklah
yang bakal 2nya itu... saya ada sedikit sumbangan kerdil kepada
anda semua... :) cek PM ya...

terima kasih kerana sudi memberi perhatian dan berkongsi. :)

p/s: Razif, sila kosongkan sedikit ruang storan PM... :)
 
Last edited:
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#16
sekarang... sukalah saya ingin maklumkan bahawa, 2 orang yang saya
pilih itu adalah :) :

- WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia - View Profile: Razif

- WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia - View Profile: nadieyaa05

jadi... dengan rasminya, mereka berdua ini akan menjadi suara rasmi
saya ketikabila saya tidak online di WC ini... :) ini juga bermakna, jika
ada apa-apa urusan yang perlu saya libatkan; walaupun saya offline,
mereka inilah sebagai rakan suara saya di sini... insyaALLAH, aminnn... :)

terima kasih rakan-rakan kerana menerima jemputan saya... :)

p/s: pemilihan adalah kepada segenap segi. tiada unsur-unsur
berkepentingan dijalankan...

p/s: kepada yang lain-lain yang dah apply tetapi tidak terpilih...
terima kasih juga saya ucapkan... dah dapat PM kan...
nantikan sumbangan saya itu ya...

p/p/s: kepada yang tidak sempat... pilihan akan kembali dibuka
apabila Razif ataupun nadieeya bercadang untuk tidak lagi... harap maklum.
 
Last edited:
Top