Hantar Google AdSense tax information

soha

freshman
Joined
Feb 21, 2007
Messages
240
Likes
1
Points
18
Offline
#22
oo.. bagus2 maklumat ni, sy dah lame wat adsense, income dah masyuk, tapi tak hantar google adsense tax info lagi. thank for da info..
 
Joined
Jun 20, 2007
Messages
418
Likes
3
Points
18
Offline
#23
lepas tgk tutorial tu, kelam kabut gak le saya cek kat akaun adsense... kot² salah cara ke... :D tapi, saya just update je tax information tu takut² dulu tersalah setting...
 
Joined
Apr 28, 2007
Messages
37
Likes
0
Points
6
Offline
#27
Saya dah isi dah...bro giant96 just follow steps yg dbekalkan kat page 1 tuh...dah isi sume or update lah bebetoi.
 

nqfaq

freshman
Joined
Jun 26, 2007
Messages
279
Likes
0
Points
16
Offline
#28
kalau cam ni dah kira okey ke??.... sila click utk imej

 

Attachments

nqfaq

freshman
Joined
Jun 26, 2007
Messages
279
Likes
0
Points
16
Offline
#29
Nak tanya pasal pin number boleh...apsal dah sebulan tak sampai2 dan saya dah request for another pin .... selalu cam ni ke??? ada sapa2 boleh share.....
 
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,837
Likes
6
Points
38
Offline
#30
Nak tanya pasal pin number boleh...apsal dah sebulan tak sampai2 dan saya dah request for another pin .... selalu cam ni ke??? ada sapa2 boleh share.....
pin memang lama sket nak sampai. lebih kurang sebulan setengah. :) kalau kamu dah request pin baru, alamat kena tunggu lagi la.

note : penting utk check address semasa anda. adakah ianya betul atau tak.
 

toman

freshman
Joined
Jul 17, 2008
Messages
49
Likes
0
Points
6
Offline
#33
Mana lebih bagus request payment google ads..samada "cek" atau "western union"?...
 
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,837
Likes
6
Points
38
Offline
#34
Mana lebih bagus request payment google ads..samada "cek" atau "western union"?...
kalau amount kurang dari $2800, maka bagus pakai WU, cepat dan selamat. kalau pakai cek ni, kemungkinan tak dapat duit tu tinggi kalau akaun kena ban masa check baru release. :D
 

hafreze

freshman
Joined
Sep 15, 2007
Messages
272
Likes
0
Points
16
Offline
#35
syed ikhwan, bagi sy taktik bes. bile adsense dah cecah 2000, withdraw pakai western union. dah la cepat, in fact kalau kita withdraw pakai cek, belum tentu 2 bulan still clear lg.

30 hari untuk cek sampai rumah + 30 hari clearing cek = 60 hari.

lama tue..
 
Joined
May 29, 2009
Messages
152
Likes
0
Points
16
Offline
#37
Not submitted - Your payments will be held until you submit your information.

kenapa ruang nak submit macam biasa tu tiada????
 
Joined
Feb 23, 2009
Messages
400
Likes
0
Points
0
Offline
#39
tread y bagus. mcm saya yg baru berkecimpung dlm adsense ni. byk info yg dikongsi. teruskan!sama2 menjana duit
 
Joined
Jul 7, 2009
Messages
1,107
Likes
4
Points
38
Offline
#40
tax information nie bile kite register akaun baru ea??soryy..akaun saya da lame..x tau lak ade tax information
 
Top