Gunakan Telefon Pintar Anda Buat Duit Tanpa Modal

Joined
Nov 23, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Satu lagi cara mudah untuk buat duit secara online iaitu dengan menggunakan aplikasi whaff yang boleh di muat turun di sini https://market.android.com/details?id=com.whaff.whaff kemudian login menggunakan Facebook dengan code AK44550 untuk mendapatkan usd0.30 yang pertama..kalo x mskkan nombor code tu pun xpe tpi rugilah sbb xleh dpt usd 0.30 tu..pastukan nnt g kat whaff pick..g dkt invite friend guna Fb..invite je sampai 60 org setiap hari blh dpt usd 0.60 (tpi aku invite sampai 100 org sehari..keh3..dpt usd1)..dah brape tu..so dpt la USD 0.90..pastu g like whaff reward guna Fb gak dpt usd0.20..brape dah..dpt la usd1.10..tpi kalo nak g blh download game or tlg tgk video kat situ..pun di byr gak..jdi senang cite kalo nak wat USD 1 setiap hari dgn whaff aplikasi nie xlah ssh sgt..diorg bye gune PayPal..sekian
 
Joined
Nov 23, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#2
Lupe nak bgthu login Fb tu gune whaff aplikasi yg korang download tu..bru blh mskkan code ngan invite friend dkt whaff pick..login guna whaff dkat bhgn atas sblh kanan korang
 
Joined
Feb 26, 2014
Messages
52
Likes
0
Points
0
Offline
#3
Satu lagi cara mudah untuk buat duit secara online iaitu dengan menggunakan aplikasi whaff yang boleh di muat turun di sini https://market.android.com/details?id=com.whaff.whaff kemudian login menggunakan Facebook dengan code AK44550 untuk mendapatkan usd0.30 yang pertama..kalo x mskkan nombor code tu pun xpe tpi rugilah sbb xleh dpt usd 0.30 tu..pastukan nnt g kat whaff pick..g dkt invite friend guna Fb..invite je sampai 60 org setiap hari blh dpt usd 0.60 (tpi aku invite sampai 100 org sehari..keh3..dpt usd1)..dah brape tu..so dpt la USD 0.90..pastu g like whaff reward guna Fb gak dpt usd0.20..brape dah..dpt la usd1.10..tpi kalo nak g blh download game or tlg tgk video kat situ..pun di byr gak..jdi senang cite kalo nak wat USD 1 setiap hari dgn whaff aplikasi nie xlah ssh sgt..diorg bye gune PayPal..sekian
minimun cashout berapa?
 
Joined
Nov 23, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#6
Senang he, yg penting kne Ade whaff app tu dlu, pastu login pastu enter code no pastu click invite friend..itu je
 
Top