Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

whitelim

Senior
Joined
Jan 9, 2007
Messages
557
Points
18
Hari ini saya dapat satu e-mail dari Ahmad Zahirudin Ahmad Fauzi. Saya perturunkan e-mail beliau untuk perhatian anda :

Salam Raden,

Ramai yang tidak tahu yang terdapat banyak
geran-geran dan ********** untuk idea baru,
perkhidmatan baru, perniagaan baru, perniagaan
lama, pertanian, penternakan, dan macam-macam
lagi.

Di sini saya sertakan senarai badan-badan
pembiaya yang terdapat di Malaysia (mungkin bukan
semua, tapi inilah yang saya berjaya compilekan
untuk Raden).

Semoga maklumat ini dapat membantu.

Dan, jika tidak keberatan, sebarkan dokumen pdf
senarai pembiaya ini kepada kenalan-kenalan
Raden - mana tahu mereka perlukannya!

Ada sesiapa yang berminat nak nak dokumen PDF senarai pembiaya tu?
 

whitelim

Senior
Joined
Jan 9, 2007
Messages
557
Points
18
ni list peminjam duit ke?

Bukan AHLONG ianya dari Badan Kerajaan dan swasta yang diitiraf olih Kementerian Kewangan Malaysia dan Bank Negara

Saya tak mahu lah kalau ianya ada kaitan dengan AHLONG

Tak kiralah apa juga idea anda, kalau ada nilai perniagaan anda bolih meminta gran-gran ini.

Baru-baru ni beliau telah menerima gran RM 150K dan 113K untuk dua projek multimedia.
 
Last edited:

whitelim

Senior
Joined
Jan 9, 2007
Messages
557
Points
18
nak la bagi2...

Sila periksa pm anda dan kepada rakan yang nak senarai tu sila pm saya ye.

Saya berjanji tak akan menyalah gunakan e-mail anda.
 
Last edited:

whitelim

Senior
Joined
Jan 9, 2007
Messages
557
Points
18
dah reply dah... sila check pm anda..

Baru je hantar kat e-mail.

Kalau ada apa soalan dan bagaimana nak apply saya sedia membantu anda.

Saya rasa mudah betul nak dapat gran-gran tu....dan yang penting tak payah bayar balik.

Tapi idea anda tu mesti ada nilai comersial
 

whitelim

Senior
Joined
Jan 9, 2007
Messages
557
Points
18
thank a lot... memang barang bayek nie... tapi mcm mane nak mohon..??? kalau dah ade buat ******** perniagaan leh mohon lagi ker..??

Selain itu, anda juga akan menerima bimbingan susulan melalui e-mel anda cara-cara bagaimana hendak mula mendapatkan geran-geran tersebut!

Masih bolih mohon yang best ialah Cradle Applicants.Pergi ke laman web mereka dah lihat apa yang mereka tawarkan
 
Top