Google Home?

kobeee

freshman
Joined
Mar 30, 2012
Messages
32
Likes
3
Points
8
Offline
#21
Google home bestttt!! Nak turn on tv pun suruh je google home.. Yelah kdg2 remote tv ntah kemana, kite ni pula balik keje malas nak mencari.. Mmg berguna sgt2 la..
 

kobeee

freshman
Joined
Mar 30, 2012
Messages
32
Likes
3
Points
8
Offline
#22
Its bit expensive i think. tapi its worth laa. abg I pakai wireless Iot which is dia suruh bukak aircond kat rumah masa dia otw balik kerja. sbb kan always jem, jadi kalau sampai rumah tu dah sejuk laaa bilik dia. Dia ckp skrg pn TM tgh nak launch 5G punya wireless yg lagi banyk boleh pakai
Betul, aku pun ada dengar2 jugak tm tgh testing 5g.. Ini beb confirm 5g ada nanti, segala mcam bende akan di '5g' kan.. Senang la nanti..
 
Top