Google Buzz

SyntaxERROR

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
400
Points
16
hari ni bukak gmail ada feature baru la integrated dgn gmail skali called google buzz. google buzz ni apa sebenarnya? sekali tgk macam twitter pun ada. ada following n follower.
jalan2 td jumpa ni http://wiki.answers.com/Q/FAQ/7520
mungkinkah google buzz pun akan jd 1 medium terbaru pemasaran internet? relevan jgk knp tidak
 

Dogol

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
436
Points
0
ya, saya jumpa Google buzz sblm login gmail....gak tau apa2

toh mungkin sama spt yahoo buzz?
 

SyntaxERROR

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
400
Points
16
Google Buzz ni ura-ura dia nak melawan Facebook.
Tengoklah, mampu atau tak.

Jangan nanti jadi macam google wave.
Senyap je sekarang. haha

masa akan menentukan segalanya.. hehe. tgk mcm mana di 'jual' google buzz ni
kalau kena gaya, tak mustahil blh beat pesaing dia. tapi kebanyakkannya dah selesa dgn apa yg ada skrg. lagipun, semuanya lebih kurang je
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
Sepertimana perangai majoriti businessman US yang sukakan monopoli, google juga tidak terkecuali.

Bermula dengan persaingan SE dengan yahoo, kemudian gmail sebagai email provider, google group, google talk, chrome, dan baru2 ni lancarkan OS pulak.

Aku rasa satu je produk google yang berjaya beat pesaing dia.. iaitu google search engine
 

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
main follow2 dengan google buzz teringat kat twitter..adakah google buzz seperti twitter??:confused:
 

abdfatah

Senior
Joined
May 22, 2007
Messages
6,690
Points
38
perhatian : spammersbuzz attack your buzz.

put them in spamm blocking area. jaga-jaga sekalian buzz spammers. anda mungkin akan kena block untuk selama-lamanya dari menggunakan buzz. jangan susahkan orang lain dan jugak jangan menyusahkan diri sendiri.


Maaf kan saya ...buzz anda terpaksa saya block. Block jangan tak block spammbuzzz....

sekian terima kasih.
 
Top