-==Google Adsense Pantas==--> up sehingga USD1000

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
teringat aku kt speed ban adsense dlu...

mcm nie jgklah..

syed kata wat revenue ads ke ape ke benda ntah aku lupa...

tp hakikatnya pakai trekadsvertising...

dasar scammer..lebur duit aku..

teknik speed ban adsense kt WarriorForum sama mcm cara syed...org yang sama kot...
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
41
ada harapan nak kene banned kalau earning tiba2 melonjak.. tak kira la white hat ke atau blackhat.. dua2 tu aku dah try.. kalau nasib baik lepas.. tapi selalunya kurang nasib baik...lebih2 lagi time skrg ni.. huhuhu.. anyway gud luck ...

Sama2 kita harapkan terbaik ....

Harap2 x jadi macam kes sebelum ni..Memang banyak SS yang mengiurkan awalnya...tapi kesudahannya menyedihkan.

takut jugak bila ada SS yg mengiurkan .... mcm nak tarik org lak nanti .....ihihihi ....kena tgk 1 post saya.... limited ...

kita same2 harapkan terbaik dari dua2 belah pihak

teringat aku kt speed ban adsense dlu...

mcm nie jgklah..

syed kata wat revenue ads ke ape ke benda ntah aku lupa...

tp hakikatnya pakai trekadsvertising...

dasar scammer..lebur duit aku..

teknik speed ban adsense kt WarriorForum sama mcm cara syed...org yang sama kot...

xsilap saya owner yg buat nie... ada dlm WC nie... hihiihih :rolleyes: ... sebenarnya..saya telah terangkan di 1 post... yg nie blog/web saya ...yg ada pr1-3 ...seo sepenuh nya dari saya...dekat2 setahun jugak... dan yg utama penggunaan referrex .. run di server ...

link ..web/blog xleh kasi... harap paham kenapa ...ok


Pasal Jana Duit Pantas dgn Adsense memang satu niche yg sgt tinggi demand... :D

Tahniah TT

terima kasih ..alan ... sifu saya nie... :rolleyes:
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
41
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saya Stop dulu.... byk sgt yg apply.... karang lebih target

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 

hady

freshman
Joined
Oct 22, 2009
Messages
219
Points
0
Memang berbaloi guna servis TT ni .... ni erning saya yg TT run kemarin
ni bukan nak menunjuk tapi bagi saya TT ni memang berpegang pada janjinya
bayar rm100 dapat dalam us100-150... tapi saya alhmdulilah lebih dari us150

adsense.png
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
ni account baru ke? :D

kalau yg lama, ada cash out setiap bulan?

Memang berbaloi guna servis TT ni .... ni erning saya yg TT run kemarin
ni bukan nak menunjuk tapi bagi saya TT ni memang berpegang pada janjinya
bayar rm100 dapat dalam us100-150... tapi saya alhmdulilah lebih dari us150

adsense.png
 

nqfaq

freshman
Joined
Jun 26, 2007
Messages
292
Points
16
best best.... cuma beringat sikit... malaysia tgh panas, google pun panas tgk akaun2 mcm ni, TT kalau jual URL berrapa plak dgn SEO nya sekali la...
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
41
salam tt..

saya nak tanya,
kalau service mcm ni, bro buat tak..?
service apa bro? detail plz ...

p/s : nie pun sifu saya.... jugak... kerana ebook beliau...saya dpt byk ilmu seo :rolleyes:


best best.... cuma beringat sikit... malaysia tgh panas, google pun panas tgk akaun2 mcm ni, TT kalau jual URL berrapa plak dgn SEO nya sekali la...

ya... musim panas sekarang...bahaya...mcm2 penyakit ada :rolleyes:
Jual URL ? ... saya xbuat service lain selain service yg saya letak kat 1 post...buat masa sekarang

terima kasih
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
income mmg gempak...

ape2pun jgn seronok dulu yer... lepas CASH silahlah ser0nok...

skang masil terlalu awal.... peratus untuk nk diban agak tinggi bagi akaun baru.... :D



p/s stay under radar
 
Last edited:

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
41
hihi.. sori2.. sy terlepas nk paste url. laju sgt. terus post pastu tak cek pulak post tu.

ni link nya..
http://www.wangcyber.com/forum/ada-...-5-10-adsense-per-day-dalam-masa-singkat.html

ada buat service mcm ni tak..?


payah nak dpt income dlm masa tersingkat.... saya pun hampir setahun bermain ngan seo nie... baru sekarang berani semai benih ....
main blackhat...cepat laa bro....hihih

:rolleyes:

income mmg gempak...

ape2pun jgn seronok dulu yer... lepas CASH silahlah ser0nok...

skang masil terlalu awal.... peratus untuk nk diban agak tinggi bagi akaun baru.... :D



p/s stay under radar

ya ya... masa masih muda ....

-------------------------------------------

cepat2 ada slot lagi.... booking ramai... pay baru under 10 .... mai serbu ....sebelum kehabisan stop :rolleyes:
 

Oracle

freshman
Joined
Sep 12, 2009
Messages
380
Points
16
Ok bro, payment done. Check PM
 
Top