GomezPerrZone 2014 - Aplikasi Duit Percuma - BETA

bendahara

freshman
Joined
Nov 15, 2014
Messages
25
Points
1
Salam,

Saya bukan admin. Hanya ingin perkenalkan satu program yang membayar kita hanya dengan melayari internet.

Apa itu Gomez PEER?

Gomez PEER adalah aplikasi java yang berjalan aman di latar belakang PC anda dan memanfaatkan sumber daya idle sistem anda (seperti kekuatan pemprosesan yang tidak terpakai, RAM, dan bandwidth) untuk menguji prestasi dari banyak laman web dunia yang paling popular.

Pengguna yang memuat turun dan menjalankan aplikasi Gomez PEER membentuk rangkaian lebih dari 150.000 individu yang, bersama-sama, membantu untuk membuat Internet alat, lebih cepat lebih boleh dipercayai untuk semua orang.

Baca terus untuk mengetahui bagaimana anda boleh memperolehi bayaran bulanan dengan menyertai Program PEER dan menjalankan aplikasi ringan kami pada PC anda.

Bagaimana Gomez PEER berfungsi?

Dengan menggunakan ciri-ciri unik sistem anda, dalam kombinasi dengan sistem unik lain di seluruh dunia, aplikasi Gomez PEER melakukan ujian yang mengukur seberapa website melakukan bagi tetamu mereka. Hasil memainkan peranan penting dalam membentuk bagaimana laman web ini berfungsi dan memperbaiki, dan kerana Gomez PEER berjalan di latar belakang dari sistem, anda tidak pernah diperlukan untuk melawat laman web tertentu atau menukar penggunaan internet normal anda. Selama anda disambungkan ke Internet Gomez PEER akan dapat melakukan ujian dengan tidak memberi kesan pada prestasi enjin anda.

Aplikasi Gomez PEER tidak memantau atau merakam setiap aktiviti browsing web peribadi anda.

Bagaimana anda mendapatkan wang tunai dengan Gomez PEER?

Cukup menjalankan aplikasi Gomez PEER sekerap mungkin saat disambungkan ke Internet. Aktif * Gomez Peer terkumpul laba untuk waktu harian online dan setiap minit dari proses sistem pekerjaan mereka untuk pelayan Gomez.

Setelah akaun anda aktif, bayaran bulanan secara automatik dimasukkan ke akaun PayPal anda selama bayaran minimum bulanan tercapai. Peers aktif yang tidak memenuhi jumlah minimum bayaran bulanan dibawa ke baki laba bulan depan.

SILA DAFTAR GOMEZ PEER : http://www.gomezpeerzone.com/application-apply/?Referrer=project40

Referral : project40

Download : http://lastmile.gomez.com/PEERInstall.exe
 
Last edited:

john4

freshman
Joined
Feb 16, 2015
Messages
15
Points
0
wow , sangat menarik ini .. terima kasih maklumkan perkara ini di sini. :)
 
Top