GoldTrade-Beli emas+dapat duit

Joined
Mar 11, 2012
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Salam perkenalan...maaf le klu x perkenalkan diri,teman selak2 gak td thread utk pkenalkan diri tp xjmpe...:)...so buleh la gamaknye teman mntak kbenaran post thread baru utk share2...:)...kat sini teman nak kongsi sikitla pasal beli emas dan dapat duit bulan2.... maafla klu thread ni dh ade...teman Baru join,dan nampak dapat la bayaran tu...tu sebab nak kongsi.... Tak tau la teman program ni nak dikategorikan under ape...nk kate high risk xde la kot, sbb kite dapat emas...klu risk pun mgkin sbb company xbyar bonus2 n rebet... tapi takat ni byr lagi...ok,ni cara2 die la klu berminat nak join...

1. daftar dlu dkt cni http://www.goldtrades.us/?ref=pijul_ali
-ni url utk jd downline aku,nnt korang dftar pun dpt url utk promote...
-free je dftar...:)
2. bile dh dftar msti la kne aktifkan utk dpt emas n income...
-yuran pengaktifan RM67 utk 6bln...emas wajib bli segram RM200(Co. rate)
- emas yg diberikan berbentuk goldbar...
-so total rm267,maka kite dh aktif jd ahli...
-lpz kite dftr kite akan dapat rebet affiliated rm5 stiap bulan shingga bulan ke-6...
3. cari downline utk dpt rebet....
-ok die ade 3 rebet:

a. rebet force : nak dpt rebet ni kene cari org jd ahli dan beli emas, 10gram emas msti dijual dlm tempoh 5 hari slps kite jd ahli...contoh: kite promote link kite dan ade 10 org join under kite...so kite dpt dh 10gram...

b. rebet emas : ok,ni bg yg nk santai2 la...dlm tempoh sebulan kite msti skurang2nya jual 10gram emas...maka kite layak dpt 1gram emas utk bulan tsebut....

c.rebet afiliated : yg ni kite dpt bdasarkan emas yg kite jual, contoh kite dpt jual 5gram emas bulan to,maka rm5x5gram=rm25...

kesimpulan: klu dlm tempoh 5ari dr tarikh pengaktifan kite dpt jual 10gram emas maka kite akan dpt, rebet force+rebet emas+rebet affiliate... klu kite nk santai2, dlm sbulan kite leh dpt rebet emas+rebet affiliate... klu nk lg santai kite dpt rebet affiliate je...:)

2012-03-15 23.28.26.jpg 17032012.jpg 17032012(001).jpg
 
Last edited:
Joined
Feb 12, 2009
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
#4
Kalau ada siapa2 yang nak buat pinjaman peribadi awam-i untuk beli emas sila call saya ridwan 019-2797489. Rate tetap 4.99% setahun, 2-20 tahun, 10k-200k, ada perlindungan takaful percuma, bayaran penuh 100%
 
Top