Gobala Krishnan's Wordpress Adsense System

rizal

freshman
Joined
Jul 10, 2006
Messages
140
Points
18
Mula2 kena unzipkan fail tu.. leh download disini www.winzip.com.. Lepastu open fail zip tu extractkan..

Pastu akan kuar fail biasa n leh open cam biasa..

Kalau fail zip tu tidak boleh dibuka.. Cuba download lain je..
 

mypapit

freshman
Joined
Oct 4, 2006
Messages
152
Points
16

leila22

freshman
Joined
Sep 15, 2006
Messages
119
Points
16
Age
47
yeahhhhh! at last dah tau apa masalahnya...pc akak takde winzip! punyalah susah nak sort out ye....:) tq all.....
 

safwanhussin

Newbie
Joined
Jul 16, 2006
Messages
394
Points
18
punya la lama akak ye.. winzip ni basic la dalam pc. kena ada. mudah nak compress file..
 

leila22

freshman
Joined
Sep 15, 2006
Messages
119
Points
16
Age
47
akak tahu winzip tu basic, mmg mesti ada. akak cuma tak perasan PC yang akak guna kat ofis ni takde. bila dah jadi gini, baru noticed. tx again!
 

aad_lfcfn

freshman
Joined
Jul 31, 2006
Messages
48
Points
6
kalau nk free. try 7zip..anyway, ada apa2 berita pasal rss2blog ataupun e-book gobala tu..? berminat nk tau ni.. :p
 
Top