(Gila cantik!) 70 Ecover Terbaru Julai 2011.

Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#1
Miliki Hampir 70 Ecover Action Terbaru Yang Bakal Membuatkan Pelanggan Anda Tergiur Dengan Produk Anda Hanya Dengan Melihat Design Produk Digital Anda.





Oklah. Kali ni saya cakap straight to the point.

Apa yang saya jual ini adalah action script yang akan menukar
design 2D anda menjadi 3D, walaupun kemahiran Photoshop
anda tak begitu mendalam.

Boring?

Ya, saya dah dengar orang cakap, dah boring dengan
design action script yang diorang guna sekarang.
Sekali - sekala, tukar lah ecover design yang baru.

Yang bergelar seorang designer, boleh berikan pilihan
lebih banyak kepada pelanggan, dan mereka akan
bertambah happy & 'rambang mata' nak pilih design
mana satu.

Hari tu saya tanya di Facebook, ramai berminat
dengan action script, termasuk admin WangCyber!

Tak tahulah bagaimana pendapat korang :






ada lagi ni :







kemudian yang ini :







begitu juga yang ini :







bagaimana pula dengan yang ni lak :








saya pun tak tau nak cakap apa dah :







Orang yang suka kumpul ecover macam saya, memang
balun je semua jenis action script yang ada, terutamanya
yang berkualiti.


Resolution 300 dpi & Kualiti Yang Unik



Ya, kesemua design dalam resolusi yang tinggi bagi
memastikan kualiti design yang terhasil ketika proses
penghasilan grafik.


Anda perlu ada Adobe Photoshop. Kalau nak yang murah,
boleh beli Photoshop Elemen yang dikatakan bawah $100 je.


Atau kalau nak lagi murah, boleh dapatkan Adobe Photoshop
untuk Student serendah RM 298 sahaja ORIGINAL termasuk
Dreamweaver ORIGINAL, InDesign ORIGINAL dan banyak lagi.
Saya tak jual banyak, tapi saya boleh tunjuk kat mana nak
dapat Photoshop untuk Student & Teachers. Yang penting
kena ada student card.


Tunggu! Ada lagi yang Smart Templates




Semuanya ada 64 action scripts.


Tutorial Disediakan Beserta Asas Photoshop


Walaupun video tutorialnya dalam Bahasa Inggeris, tapi
kalau tengok video je pun dah boleh faham. Sebab ia
tunjuk langkah demi langkah. Best tak? :)


Beli sambil boleh belajar.

Anda wajib tonton video. Dan ini hasilnya:




Kali Ini, Stoknya Akan Ditutup Bila-bila Masa Je! :)


Saya TAK nak bagitau berapa lama akan dijual ATAU berapa stok
yang akan diedarkan.


Yang pasti, saya akan tutup bila-bila masa sahaja saya
mahu.


Jika anda kenal saya, saya jenis yang suka tutup tawaran
bila saya nak tutup. Lepas tu tak bukak-bukak dah. Saya
pun masih ada banyak urusan lain yang perlu diselesaikan.


Tambah lagi kualiti macam ni, mana nak cari? Hehe


Jadi, dengan lafaz bismillah, saya mengumumkan harga
promosi sementara stok masih ada iaitu serendah RM 50 sahaja.


Buat Pembayaran RM 50 Selagi Thread Ini TIDAK Ditutup


Maybank
Ahmad Mawardi bin Mohd Nor
512204056160
email : sales.mawardee[MENTION=4374]gmail[/MENTION].com


ATAU


CIMB
Ahmad Mawardi bin Mohd Nor
13020115901528


ATAU


Paypal
mawardi_mn@yahoo.com
RM 50 sahaja.



PS: Pastikan anda masukkan email saya ketika membayar
melalui Maybank2u atau CIMBClicks:
mawardee.enterprise[MENTION=4374]gmail[/MENTION].com


Kemudian, PM saya dengan tajuk :

"Dah Bayar Untuk Ecover Gempak Habis!"


Mawardee
013-3608849
 
Last edited:
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#2
Terima kasih admin kerana approve!

Jom tengok hasil kerja saya dah buat di bawah ni
(tak ada masalah langsung nak buat)

PENTING SANGAT! : Anda kena tengok video tutorial sebelum guna,walaupun anda dah banyak beli action script sebelum ni.
Ia ada satu step berbeza. Kalau tak ikut, tak jadi ler. :)






Saya baru dapat feedback, ramai yg tak dapat guna. Saya pun tak tahu kenapa takleh pakai. Setakat saya guna, ok sangat-sangat.

Tapi sepatutnya camni :

1. Dalam pakej ni, ada 2. Satu yang utama, iaitu Action Script. Manakala yang kedua,
ianya adalah Smart Template. Kalau nak pakai Smart Template (ianya berbeza berbanding dgn Action Script), kena pakai Photoshop CS5. CS4 tak pasti boleh atau tak. Rasanya boleh.

2. Setakat ni, saya guna action script kesemuanya OK.

3. Yang TAK ok setakat ni, adalah Box Rounded. Tapi ada caranya kalau nak ia jadi jugak, tapi manually.
Saya boleh tunjuk kalau nak. Yang lain nampaknya OK.

4. Yang tak jadik, sebab ia ada extra 1 step. Sekali dah klik render untuk finish, ia akan keluar
popup. So yang extra step ni, kena cari 3D Template yang sepadan dengan versi action script tu, kemudian 'Continue'. Yang tak biasa mungkin TAK BOLEH BUAT sebab tak tahu extra step ni. So stepnya sedikit berbeza berbanding action scrirpt lain2 yang kita pernah guna.

Sebab tu saya sarankan anda tonton video tutorial.
 
Last edited:
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#10
Kalau korang perasan, di WF dijual dengan harga $37 iaitu bersamaan kira-kira RM 110.
Kalau diikutkan, sebagai reseller, saya kena jual antara $37 - $67 sahaja.
Itu yang MAX letakkan.

Tapi saya telah berunding sendiri dengan Max sebagai pelanggan setia beliau,
dan beliau membenarkan saya menjual dengan harga RM50 KHAS untuk
orang Malaysia saja!

Macam tak percaya, kan?

PS : Jadi tak perlu bimbang melihatkan saya letak harga murah di sini.

Saya pun TAK boleh terlalu murah untuk tempoh lama, sebabnya MAX sendiri
kenakan syarat ianya harga promosi untuk tempoh tertentu sahaja.

Kalau nak saya pastekan mesej beliau kat sini, boleh aje. Hehe :)
 
Joined
Jun 20, 2011
Messages
52
Likes
0
Points
0
Offline
#14
Menarik script ni, saya memang minat benda camni. leh guna buat byk ecover design. boleh buat banyak cover menarik, tak boleh bagi diskaun murah lagi ker? hehehe :)
 
Last edited:
Joined
May 25, 2009
Messages
411
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#15
mcm2 design ecover sekarang ni kan.. klo dapatkan script ni gerenti boleh balik modal semula.. hehe
 
Joined
Jun 18, 2009
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#18
Salam, sorry bertanya. Ada sesiapa yang dah beli action scripts ni tak? Boleh pakai tak action scriptsnya?
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#20
Saya pun tak tahu kenapa takleh pakai. Setakat saya guna, ok.

Tapi sepatutnya camni :

1. Dalam pakej ni, ada 2. Satu yang utama, iaitu Action Script. Manakala yang kedua,
ianya adalah Smart Template. Kalau nak pakai Smart Template (ianya berbeza berbanding dgn Action Script), kena pakai Photoshop CS5. CS4 tak pasti boleh atau tak. Rasanya boleh.

2. Setakat ni, saya guna action script kesemuanya OK, sebab saya guna Photoshop CS4.

3. Yang TAK ok setakat ni, adalah Box Rounded. Tapi ada caranya kalau nak ia jadi jugak, tapi manually.
Saya boleh tunjuk kalau nak. Yang lain nampaknya OK.

4. Yang tak jadik, sebab ia ada extra 1 step. Sekali dah klik render untuk finish, ia akan keluar
popup. So yang extra step ni, kena cari 3D Template yang sepadan dengan versi action script tu, kemudian 'Continue'. Yang tak biasa mungkin TAK BOLEH BUAT sebab tak tahu extra step ni. So stepnya sedikit berbeza berbanding action scrirpt lain2 yang kita pernah guna.

Sebab tu saya sarankan anda tonton video tutorial.

PS : Jom tengok hasil kerja saya di bawah :

 
Last edited:
Top