-==[Gila Blog Adsense] Tawaran All In One==-

Status
Not open for further replies.

mrazam

freshman
Joined
Aug 16, 2009
Messages
218
Points
0
website xde masalah..akaun adsense jer yg kena ban. dah 2thn lebih saya jaga akaun ni bagai menatang minyak yg penuh iskh :(

website tu xde masalah? so ak suggest ko jual je website tu kat flippa.google analytic bleh access?ada ambil screenshot monthly earning adsense?

p/s: hanya cadangan :D
 

alim1810

freshman
Joined
Dec 11, 2009
Messages
144
Points
0
website tu xde masalah? so ak suggest ko jual je website tu kat flippa.google analytic bleh access?ada ambil screenshot monthly earning adsense?

p/s: hanya cadangan :D

nak jual jugak, tapi analytic takada akses dan saya pun tak ambik skrinshot utk bulan lepas..utk dua bulan lepas adala paste kat cni tp hanya sebulan tu jer la SS yg ada... ada apa2 lagi data yg boleh diberi utk naikkan harga web kita macam jumlah direct visitor ke etc?

thanks ya Lovejiya bagi cadangan yg baik
 
Last edited:

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
masih masalah yg same nie. blog tak leh bukak hit dalam akaun ade..
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
41
saya betul2 berduka cita dengan masalah yg menimpa semua....
insyallah... acc yg di ban tidak semestinya blog diban...

saya pernah dulu2 kena ban acc utk blog nie..but terus letak acc baru..allahamdullilah... selamat lg...
semua bermain dgn LUCKY

satu saya pesan ...jaga CTR.. ini kerana kebanyakan yg masuk... adalah yg click.. so CTR kena jaga...
High CTR ..salah satu punca google invalid CLick...

Jika ada yg perlu bantuan saya... PM saya... saya cuba apa yg termampu....
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
41
masih masalah yg same nie. blog tak leh bukak hit dalam akaun ade..

saya betul2 heran....
sudah saya cari jawapan... still xjumpa...
pakai stimik or broadband?

saya pakai stimik.. still ok...
try pakai proxy site tgk....

boleh load blog or tidak
 
Last edited:

metaliar

freshman
Joined
Sep 9, 2008
Messages
265
Points
18
saya betul2 berduka cita dengan masalah yg menimpa semua....
insyallah... acc yg di ban tidak semestinya blog diban...

saya pernah dulu2 kena ban acc utk blog nie..but terus letak acc baru..allahamdullilah... selamat lg...
semua bermain dgn LUCKY

satu saya pesan ...jaga CTR.. ini kerana kebanyakan yg masuk... adalah yg click.. so CTR kena jaga...
High CTR ..salah satu punca google invalid CLick...

Jika ada yg perlu bantuan saya... PM saya... saya cuba apa yg termampu....

Berapa % CTR selamat dan macam mana nk jaga CTR
 

od3n

Newbie
Joined
Aug 22, 2007
Messages
212
Points
16
Age
34
nak jual jugak, tapi analytic takada akses dan saya pun tak ambik skrinshot utk bulan lepas..utk dua bulan lepas adala paste kat cni tp hanya sebulan tu jer la SS yg ada... ada apa2 lagi data yg boleh diberi utk naikkan harga web kita macam jumlah direct visitor ke etc?

thanks ya Lovejiya bagi cadangan yg baik

stats boleh amek dr cpanel jgk.
 

alim1810

freshman
Joined
Dec 11, 2009
Messages
144
Points
0
saya dah tahu punca akaun saya diban, ada orang hack masuk ke dalam wordpress dashboard saya dan letak google ads akaun dia tanpa saya perasan. harini baru perasan sebab iklan google tu masih ada dalam blog saya walaupun akaun saya dah kena ban...bila check2 rupanya pub-id dia lain dari pub-id akaun adsense saya..dah sah ada org yg tahu password dashboard dan letak ads dia kat ctu. password wordpress hanya org yg ambil servis ni saja yg tahu tapi saya tak mahula menuduh sesiapa kat cni yg buat. Cuma saya harap dia akan terima balasan setimpalnya kalau tak didunia di akhirat nanti. Saya tak halalkan earning/income yg dia dapat dari blog saya tu. macam-macam ragam manusia, dengki kot.
 
Last edited:

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
cube track website lain mamat/minat nie ..
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
saya dah tahu punca akaun saya diban, ada orang hack masuk ke dalam wordpress dashboard saya dan letak google ads akaun dia tanpa saya perasan. harini baru perasan sebab iklan google tu masih ada dalam blog saya walaupun akaun saya dah kena ban...bila check2 rupanya pub-id dia lain dari pub-id akaun adsense saya..dah sah ada org yg tahu password dashboard dan letak ads dia kat ctu. password blog saudara Imzie hanya org yg ambil servis dia sahaja yg tahu tapi saya tak mahula menuduh sesiapa kat cni yg buat. Cuma saya harap dia akan terima balasan setimpalnya kalau tak didunia di akhirat nanti. Saya tak halalkan earning/income yg dia dapat dari blog saya tu. macam-macam ragam manusia, dengki kot.

adehh !! ngeri plak bila ada kenyataan sbegini. Ada org yg amik kesempatan !!:-O
Harap bro bersabar .. & aku hrp bro imzie bole settlekan masalah "dalaman" ni:)
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Aku rasa blog Imzie takde masalah. Yang masalah adalah org2 tertentu (yg blum dpt dikenalpasti) dengki dan hack blog org lain :(

Sape lah punya keje nih? X( So, kpd yang lain... baik korang tukar password cepat2 sblm terlambat :))
 

alim1810

freshman
Joined
Dec 11, 2009
Messages
144
Points
0
Aku rasa blog Imzie takde masalah. Yang masalah adalah org2 tertentu (yg blum dpt dikenalpasti) dengki dan hack blog org lain :(

Sape lah punya keje nih? X( So, kpd yang lain... baik korang tukar password cepat2 sblm terlambat :))


yer memang takde kaitan dengan blog saudara Imzie. cuma adala tu orang yg dengki bila tengok org lain dapat earning tinggi, ini ada masalah iman ni...umat zaman sekarang, moga diberikan hidayah. Oh yea, kawan2 yg lain jgn lupa tukar password wordpress korang cepat2, lebih selamat.
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
Aku rasa blog Imzie takde masalah. Yang masalah adalah org2 tertentu (yg blum dpt dikenalpasti) dengki dan hack blog org lain :(

Sape lah punya keje nih? X( So, kpd yang lain... baik korang tukar password cepat2 sblm terlambat :))

aku harap makhluk tersebut tgok thread nih .. .. x patut buat camni .. X(
 
Status
Not open for further replies.
Top