Getresponse free account vs Easyautores

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
388
Likes
0
Points
16
Age
36
Offline
#1
Assalamualaikum warga WC,

Saya nak tanya kat sini ape kelebihan dan kekurangan kedua2 script autoresponder ini?

Untuk getresponse saya tidak jumpa apa features untuk free account di website getresponse.com tapi saya jumpa di sini
http: //www.squidoo.com/getresponse-review

Apa maksud di bawah ni?
* 1 campaign only - unlimited in the PRO version
* Up to 5 follow-ups - unlimited in the PRO version

Untuk easyautores pula saya bertanya sebab saya kira ada ahli WC telah menggunakan script ini. Saya dah test di panduanweb-advance.com/easyautores malang sekali Bearnerd guna Awake autorespond plak, list dah byk kot :D

ok, kalau siapa ada pengalaman guna autoresponder ini atau autoresponder percuma yang lain yang anda rasa lebih baik sila komen yer.
Dan sesiapa disini yang pakai autoresponder percuma ini pada website anda bolehlah beri link, saya nak tengok macam mana paparannya dalam email.
 
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,330
Likes
0
Points
38
Offline
#2
aku sekarang guna yang script media autoresponder... still ok lagi sebab list tak ramai lagi... tapi dalam perancangan nak guna yang berbayar punya
 
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,530
Likes
12
Points
38
Offline
#3
Untuk easyautores pula saya bertanya sebab saya kira ada ahli WC telah menggunakan script ini. Saya dah test di panduanweb-advance.com/easyautores malang sekali Bearnerd guna Awake autorespond plak, list dah byk kot
Aku memang guna easyautores percuma ni..beli dari BEARNERD, sistem ni setakat list bawah 1000 list ok lagi...dah lebih dari tu function dia jadi lembab...macam aku pya skang list lebih 2000 memang tak jalan dah email autoresponder..aku nak tukar macam bearnerd gak..yang berbayar..

KALO LIST KO SIKIT LAGI OK LA GUNA..MEMANG FUNCTION..TRY KO KLIK SINI..http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/9873-risau-mengenai-caj-autoresponder-kini-anda-boleh-memiliknya-tanpa-sebarang-kos-12.html#post161114
 

krolbiz

freshman
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
#4
Tu lar.. Bila dah banyak sangat dah jadi tepu macam capacity PC kita juga.
 

Bent

freshman
Joined
Sep 20, 2006
Messages
152
Likes
0
Points
16
Offline
#5
Kalau saya pula memang start bisnes internet terus pakai yang
berbayar..bagi saya Aweber dan getresponse mahal utk
bermula. Saya pakai emailaces sama macam Kidino juga
setakat ni puas ati. untuk start je perlu bayar $2.95 sahaja
cukup murah.
 
Joined
Apr 24, 2008
Messages
90
Likes
0
Points
6
Offline
#6
Nak tanya sikit bagi yang ada pengalaman, contoh lah yer.. jika kita guna autoresponder kat hosting kita sendiri mcm easyautores kemudian kita pakai pulak aweber... mcm mana nak transfer semua list kita tu ke aweber... boleh ke..?
 

Bent

freshman
Joined
Sep 20, 2006
Messages
152
Likes
0
Points
16
Offline
#7
Nak tanya sikit bagi yang ada pengalaman, contoh lah yer.. jika kita guna autoresponder kat hosting kita sendiri mcm easyautores kemudian kita pakai pulak aweber... mcm mana nak transfer semua list kita tu ke aweber... boleh ke..?
Bergantung pada sesuatu ciri ataupun fungsi yang ada pada
autoresponder berbayar tersebut. tetapi ada juga autoresponder
yang membenarkan kita export "name list" yang kita ada
kedalam format text (note pad) dalam bentuk seperti di bawah

-----------------------
nama, email
nama, email
nama, email
nama, email
nama, email
nama, email
------------------------

apa yang anda perlu buat hanyalah import file tersebut
ke autoresponder baru anda. Tetapi cara ini bergantung
dengan autoresponder masing-masing. Harap membantu.
 
Top