Get Free Traffic / The Best Traffic Exchange 2012

siv5515

freshman
Joined
Oct 23, 2008
Messages
138
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Jika anda pernah melihat cara-cara untuk mendapatkan trafik percuma ke laman web anda, referral link, link affiliate, atau blog, maka anda mungkin mencari pertukaran trafik percuma. Masalah dengan kebanyakan pertukaran trafik adalah bahawa mereka menawarkan 2 untuk 1 atau 1 hingga nisbah 1. Ini bermakna bagi setiap 2 tapak atau 1 tapak yang anda layari, laman web anda akan dilihat sekali.

Walau bagaimanapun, saya telah baru-baru ini ditemui Sweeva. Sweeva adalah pertukaran trafik di mana anda mendapat kredit dan kemudian anda boleh menggunakan kredit ini untuk membida pendapat. Semuanya kedengaran amat mengelirukan pada mulanya, tetapi tidak terlalu sukar untuk menggunakannya. Saya pada mulanya tidak faham, tetapi sekarang, saya telah menerima beratus-ratus pemandangan ke laman saya dan saya tidak pernah melihat laman web selama lebih daripada 5 atau 10 minit. Ini adalah sebahagiannya disebabkan 10 sweeva, program hari. Setiap kali anda mencari 10 tapak anda akan mendapat 10 kredit bagi setiap hari anda telah berbuat demikian dalam satu baris. Jadi, hari pertama anda melihat 10 laman web, anda akan mendapat 10 kredit, hari kedua, anda akan mendapat 20 kredit, dan sebagainya. Juga, setiap laman yang anda lihat sendiri bernilai kira-kira 5 kredit.

Sekarang, saya mendapat kira-kira 30 hingga 40 pandangan untuk setiap tawaran saya, dan saya terima 25 kredit setiap kali. Ini bermakna bahawa setiap kredit bernilai 1 hingga 2 views. Jadi setiap laman web anda layari bernilai 5 hingga 10 pandangan dan 10 program hari boleh memberi anda satu tan pandangan bebas. Walaupun anda meningkatkan tawaran, anda mempunyai peluang yang lebih tinggi memenangi pandangan, nisbah masih lebih baik daripada mana-mana tapak yang pernah saya lihat.

Ini dia Lamannya. Selamat Maju Jaya Dalam Jana Wang Internet
 
Last edited:
Joined
Feb 16, 2012
Messages
16
Likes
0
Points
1
Offline
#2
Adakah Sweeva ni boleh target lokasi?
Misalnya, website yang target malaysia customer memerlukan traffic dari pengguna dari malaysia khususnya.
 
Top