Germany or Argentina? Huhh.. pening2 :)

ajidss_ajidss

Senior
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,142
Points
38
Age
35
hehehe..aku lak seronok kerana german memang..memang daripada dulu aku sokong germany tak putus-putus..go germany go..
 

dr_zool

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
1,213
Points
0
Macamana German boleh menang 4-0 ni.
Saya nampak Argentina yang suka menyerang...

byk menyerng tp accuracy ke gol tuh xd
mcm jermen,kurng serng but sekali da shot ke goal,mmg goal

besides,keeper mmg cun malam ni
nway,mayb argie xjln sgt sebb messi kne kepung kaw2
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
disebabkan kelemahan benteng pertahanan argentina.. argentina sudah bertukar menjadi anjing-betina malam ni.. ak pun sudah bertukar team ke germany! haha
 

Joe Flizo

freshman
Joined
Jul 11, 2009
Messages
102
Points
0
2 Team yg aku sokong sejak awal still masih bertahan...Belanda & Spain! But aku harap Belanda Juara WC 2010 as Spain ramai sgt player Barca...serabut aku tgk...dah la main td pasing2 jer banyak...nasib baik ada super Villa!

Germany bagus sebab main team work...pegang bola x lama...mmg passing cantik and tepat...good team work...

Argentina plak...asyik nak gentel sorang2...smua nak bawak sendiri2...mana nak lepas...ingat lwn England ker?? hoho...

Smua team layak ke semi final kecuali Uruguay...aku lagi prefer Chili for south africa...tapi nasib la chilie jumpa brazil awal sangat...
 

Joe Flizo

freshman
Joined
Jul 11, 2009
Messages
102
Points
0
germany vs spain ... di final wc2010... rasa mcm gitulah.. hehe... apapun aku mmg support germany.. suka sgt cara dorang main..

aiyoo bang...amik tau la sikit2 bab2 jadual yer...hehe!

Semi final 1:

Holland vs Uruguay

Semi final 2:

Germany vs Spain

Jadi kemungkinan FINAL:

Holland vs Germany/Spain
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Kalau Germany boleh maintain main macam game vs England/Argentina, kompom Germany juara World Cup 2010!
 

budakpandai

Senior
Joined
Mar 7, 2009
Messages
1,950
Points
0
sekali german counter attack mmg seram gile tgk :D

abis pertahanan di ayam2 kan.. :p

3 orang attacking midfielder dia lari macam palesit, laju giler...

kena pulak klose dok atas..pergh....memang nightmarelah bagi

defender...

yang aku paling ingat masa oezil counter attack lawan england..termengah-mengah defender england kejar..haha...
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Aku takut ada pengacauan dari kaki2 judi yang membayar pemain2 bola sepak je. Harap-harap takde la. Ni sampai guna sotong nak predict. Tah hape hape la
 
Top