Germany or Argentina? Huhh.. pening2 :)

dr_zool

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
1,213
Points
0
3dflags-deu1-3.gif
VS
3dflags-arg1-3.gif




JUARA
Germany-240-animated-flag-gifs.gif

standby semue
germen nk anta pulang argie mlm ni
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
alahai..argentina dah kena satu..xsampi 5 minit
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Wah.....prediction aku salah lagi.....4-0 pulak haha
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Banyak yang kita boleh belajar daripada kekalahan Brazil & Argentina:

1. Kehebatan menggelecek pemain individu semakin kurang penting dalam bola sepak moden. Yang lebih penting adalah kemahiran membuat hantaran tepat, larian pantas dan rembatan/tandukan tepat ke arah gol lawan.

2. Pemain lama yang dah berumur juga perlu dielakkan. Alasan faktor pengalaman semata-mata belum cukup untuk memastikan kemenangan. Yang lebih penting adalah pemain muda yang mampu membuat larian pantas dalam serangan (terutamanya counter attack) untuk membuat jaringan.

Apapun, saya rasa GERMANY dengan corak permainan sekarang memang mampu untuk menang World Cup 2010! :D
 

Luqman-S

freshman
Joined
Dec 16, 2006
Messages
906
Points
18
Ramai yang jangkakan Argentina VS Brazil untuk final..
tapi hakikatnya depa suma dah takda..

Biasalah, kadang2 kita di atas kadang2 kat bawah...
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Macam tak leh percaya argentina kena belasah dari team muda Germany..wow...ini mesti Germany Vs Spain final...dan Germany menang..

Kalau Spain menang game pagi esok, Spain akan lawan Germany di semi final :p
 

dr_zool

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
1,213
Points
0
tahniah buat pemain german

-teamwork nampk walopon ad certain tu nk score sndri
-counter attack mmg cun
-big applause to keeper,save byk arini
-defend impressive.sanggup korban muke kene shot dgn tevez.good job dude

:D:D
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
tahniah buat pemain german

-teamwork nampk walopon ad certain tu nk score sndri
-counter attack mmg cun
-big applause to keeper,save byk arini
-defend impressive.sanggup korban muke kene shot dgn tevez.good job dude

:D:D

Sayang Mueller xde next game.....Kalau lwn Spain, ni la masa nak balas dendam.
 

Faizal

Senior
Joined
Jan 29, 2009
Messages
1,052
Points
38
hancur luluh hatiku argentina kalah..
sedih brazil pun x ilang lagi...:(:(:(
 
Top