Germany or Argentina? Huhh.. pening2 :)

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Germany menang.. mesut ozil midfield mcm pelesit. tup tap sana berlari.. wa sokong sama lu... :D
 

wanabdhafidz

Senior
Joined
Nov 7, 2008
Messages
2,249
Points
38
kalau boleh, final nanti nak pasukan Amerika latin je..haha..tahun lepas dah di pegang oleh Europe..tahun nie oelh argentina plak kot..hehe..aku suke tgk gelagat Maradona..hehehe..


ape2 pun, aku tetap dgn brasil walau kalah..kui3.brasil kalah sebab bermain denag emosi, bukan denag skill..sampai kaka pun jadi emosi..kui3..
ape2 pun, harap pasukan yang terbaik menang..kui3
 

DilaWriter

Newbie
Joined
Aug 20, 2009
Messages
992
Points
16
MELO tuh memang patut kena kad merah.... buduh....
lagi bagus kasik pelempang sekali....

itulah yang saya dok menyumpah masa tgk game malam tadi. huhuhu.. tp brazil dah tak sama mcm dulu style dia.. dah takde silky smooth, tapi all round brute. robinho pun dok skolahkan robben baekk punye masa robben kena foul dek defender brazil :p ape2 pun.. saya suka! hehehe...
 

dr_zool

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
1,213
Points
0
smiley-bounce016.gif


3dflags-deu1-3.gif
3dflags-deu1-3.gif

 

DilaWriter

Newbie
Joined
Aug 20, 2009
Messages
992
Points
16
malam kang jangan sampai yg nyanyi Don't Cry For Me Argentina sambil meraung2 k ;) *firasat yang berkata* Hehehe :p
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Kurang 30 minit lagi game akan bermula... GO ARGENTINA! :D
 
Top