-==GempurSEO ~ Servis SEO Paling Lengkap Dan Paling Power==--

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
atas beberapa permintaan..

kini saya perkenalkan 4 pakej, dgn pakej yg termurah adalah hanya RM50 sahaja.. :)

PAKEJ I ~ (MAX 3 URL & 9 KEYWORD)

RM250 / 30 HARI

PAKEJ II ~ (MAX 1 URL & 3 KEYWORD)

RM100 / 30 HARI

PAKEJ III ~ (MAX 3 URL & 9 KEYWORD)

RM130 / 14 HARI

PAKEJ IV ~ (MAX 1 URL & 3 KEYWORD)

RM50 / 14 HARI
 
Last edited:

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
setiap pelanggan akan dimonitor rankingnya..
jadi bila ada masalah pada ranking, tindakan lanjut akan diambil..



kalau graf cantik mcm kt atas, tumpang gembira jer lah :)
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
kadang2 ranking nie xleh nak predict..
ada yg naik terus sampai 1st page dlm masa beberapa hari, ada yg sebulan baru nak muncul kt 1st page.. :)



keyword nie mencatat carian sebanyak 5,400 sebulan di us
 

rexoxo

freshman
Joined
Nov 1, 2009
Messages
477
Points
0
kalau yang dah first page 2nd position boleh bro buat jadi no 1 kat first page tak? mmg plan nak ambik servis bro.. tapi ada 1 site lagi yang tak siap...
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
kalau yang dah first page 2nd position boleh bro buat jadi no 1 kat first page tak? mmg plan nak ambik servis bro.. tapi ada 1 site lagi yang tak siap...
kalau dah 2nd position rasanya dah x perlu buat seo sgt dah..
bimbang ranking akan x stabil balik dan web bro akan jatuh drpd kedudukan asal..

ada kes yg rank jatuh drpd kedudukan asal dan ranking naik turun jer, dan ada juga ranking stabil jer naik sampai #1..
tp psl ranking jd x stabil nie mmg rare case
mmg xleh nak predict mcm mana Google punya algorithm nie..

masih pening psl benda nie..
 

popo

freshman
Joined
Oct 31, 2010
Messages
890
Points
16
bro sikit lg nak siap website sy...onpage optimize dah wat tp cuma tinggal inbound link lg tak buat...search kat google masih tak fhm cara nak buat inbound link...mcm mana ye nak buat??
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
bro sikit lg nak siap website sy...onpage optimize dah wat tp cuma tinggal inbound link lg tak buat...search kat google masih tak fhm cara nak buat inbound link...mcm mana ye nak buat??
maksud bro outbound link kan?
hehe pening gak ngan istilah seo nie.. :)

ok tip dia senang jer ambik satu keyword bro dlm artikel yg relevan dgn content bro dan link ke authority website..
biasanya authority website nie wikipedia la..

authority website nie juga boleh kita ambil drpd web yg duk di #1 di Google..
tp jgn ambik authority website drpd competitor kita yg dah rank utk keyword yg sama yg kita hendak wat seo..

boleh guna code di bawah utk elakkan link tu menganggu pembacaan visitor, sesuaikan dgn warna artikel..

HTML:
<a style="text-decoration:none;color:black;"
href="http://en.wikipedia.org/wiki/Keyword_research" ref="nofollow">
Keyword Research</a>
ganti link dan keyword yg relevan dgn website bro, pilih salah satu keyword yg bukan hendak diseokan..
 

popo

freshman
Joined
Oct 31, 2010
Messages
890
Points
16
Yup outbound...:D

Code tu nak letak kat mana bro?website sy ker authority site tu?
Contoh Keyword:weight loss

Code:
<a style="text-decoration:none;color:black;"
href="http://en.wikipedia.org/wiki/weight-loss" ref="nofollow">
weight Loss</a>
Mcm tu ker?:-O Letak kat footer boleh tak?

Maksudnya sy sunting artikel 'Weight loss' tu kat Wikipedia dan letak link website sy mcm tu??:-/
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
Yup outbound...:D

Code tu nak letak kat mana bro?website sy ker authority site tu?
Contoh Keyword:weight loss

Code:
<a style="text-decoration:none;color:black;"
href="http://en.wikipedia.org/wiki/weight-loss" ref="nofollow">
weight Loss</a>
Mcm tu ker?:-O Letak kat footer boleh tak?

Maksudnya sy sunting artikel 'Weight loss' tu kat Wikipedia dan letak link website sy mcm tu??:-/
nak senang letak satu perkataan kt footer "weight loss" dan linkkan guna code kt atas ke en.wikipedia.org/wiki/Weight_loss ..
x perlu ambik artikel kt wikipedia.. :)
 

popo

freshman
Joined
Oct 31, 2010
Messages
890
Points
16
nak senang letak satu perkataan kt footer "weight loss" dan linkkan guna code kt atas ke en.wikipedia.org/wiki/Weight_loss ..
x perlu ambik artikel kt wikipedia.. :)
Ok bro dapat suda..thanks a lot...:)
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
maluman :

baru setel hanya 1 report utk hari ini..
report yg lain akan saya htr mulai esok memandangkan ada urusan diluar sepanjang hari ini..
maaf atas kesulitan..
TQ
 

KnightRider

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
769
Points
16
saya punye ok ke? ade report?
nanti saya bg emel..
ada benda penting nanti...

note utk sume yg ambik servis nie...

report akan diproses skrg..
kalau sempat saya htr separuh..
separuh lagi esok pagi...

maaf sbb xdpt bg hari ini..
 
Top