GEMPAR ! bengkel perniagaan internet pertama di pantai timur

AlHaqeem

freshman
Joined
May 10, 2006
Messages
419
Points
18
:D satu cadangan yang baik tuh , camner nak contact ? coz lepas ni kami ada rancang nak Buat bengkel ni kat Kota Bharu pulak ni....
 

AlHaqeem

freshman
Joined
May 10, 2006
Messages
419
Points
18
Bengkel perniagaan internet pantai timur yang dijadualkan pada 19/08/2006 telah ditunda mengikut ketetapan berikut :

tarikh asal : 19 / 08 / 2006 ( Sabtu )
tarikh Baru : 26 / 08 /2006 ( sabtu )


Penundaan ini adalah atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan dan juga dari permintaan sebahagian besar peserta yang berdaftar.
antara alasan peserta yg membuatkan pihak kami membuat penundaan ialah pada tarikh tersebut ( 19/08/2006 ) adalah permulaan bagi cuti persekolahan seluruh malaysia , jadi terdapat pelbagai majlis spt perkahwinan dan sebagainya diadakan pada tarikh tersebut.pada tarikh itu juga adalah peluang mereka untuk pulang kekampung untuk menziarahi keluarga..
kami memahami kesulitan yang dialami oleh peserta dan mengambil keputusan untuk menunda tarikh bengkel tersebut ke tarikh yang baru seperti diatas..

sekian

Yang Benar

Ideal
ebizmalaysia.com
 

invtr

freshman
Joined
Apr 28, 2006
Messages
135
Points
18
yep true ramai yg ada urusan kenduri dan bawa anak2 jalan2 atau balik kg 19 ogos tu.

workshop yg saya anjur pun ada beberapa org yg kasi reason camtu. tp disebabkan tu group minoriti so akan diteruskan jugak 19 Ogos ni. Yang tak dapat tu insyaAllah akan join workshop berikutnya akan datang.

Tinggal 7 tempat je lagi..
 

AlHaqeem

freshman
Joined
May 10, 2006
Messages
419
Points
18
Alhamdulillah... kenduri semua dah selesai... emm pendaftaran masih dibuka bagi sesiapa yang masih belum mendaftar...
 

AlHaqeem

freshman
Joined
May 10, 2006
Messages
419
Points
18
Bengkel ini akan dibuat secara berterusan dan tarih serta tempat akan diumumkan kemudian.
 

fai

Newbie
Joined
Jul 3, 2006
Messages
361
Points
16
Age
35
Modul Lgkap

Speaker Bagus

Pengurusan Bagus

Pendek kata Bengkel yg patut diadakan berterusan tp jgn selalu..
Nanti boring plak.. He he


PS: Lain kali buat kat tmpat yg lagi dasyat le.. Takut woo sorang2 jalan kat dlm Shahputra petang2 time hujan.. Meremang bulu hidung..
 

AlHaqeem

freshman
Joined
May 10, 2006
Messages
419
Points
18
he he fai teringat awek kuantan ker ? tak der hal lain kali datang la lagi saya bawak round kuantan. ari tu masa suntuk sangat tak sempat nak bawak.


OPS lupa nak bagitau ,

Bengkel ebizmalaysia terkini :

Tarikh : 17 september 2006 ( AHAD )

Tempat : KOLEJ KOMUNITI SEGAMAT , JOHOR .

Masa : 9.00 pagi - 6.00 petang.

Fasilitator : 1 ) En zulfadli / smartusaha.

2 ) En Shamsuriyadi / Rajaadsense

maklumat lanjut :Klik sini . Terima kasih

Semua dijemput hadir .
 

adiputra

freshman
Joined
Aug 7, 2006
Messages
369
Points
18
Age
42
Zul kalo bleh kat alor setar tuh cepat sket.Kat Sungai Petani pun boleh.Sian kat utara nih.Takde pendedahan yang kaw kaw lagi.Kat Sintok pun bleh.Rasanya sham rajaads tak keberatan kot.Dulu dia penah blaja kat kdh nih.
 

fai

Newbie
Joined
Jul 3, 2006
Messages
361
Points
16
Age
35
He he Ideal & Zul..

Bkn sbb ape, bila tiba ptg time hujan tu saya naik Shahputra balik amik barang yg ttggal kat surau sesorg masa smua tgh lepak kat bawah..

Mmg menyeramkan.. Meremang bulu hidung.. Hu hu..


PS: Good Luck For Next Bengkel
 
Top