[Gempak] Panduan Pemasaran CPA muncul kembali!

lanchini

Newbie
Joined
Feb 12, 2009
Messages
307
Points
18
- Maaf, Promosi Ini telah Tamat - oleh Lanchini, Feb 2010

Salam sejahtera buat rakan2 WC,

Saya ada 2 berita baik untuk dikongsi bersama-sama
dengan rakan2 terutamanya untuk anda yang serius nak buat
duit melalui program affiliate, khususnya affiliate CPA.

Berita 1

Pakar CPA Malaysia, bro Uzair kini melancarkan kembali ebook
hangat beliau bertajuk 'Panduan Pemasaran CPA' yang pernah
menggegarkan WC satu masa dahulu.



HARGA = RM67

Ebook ni pernah dilancarkan pada March 09 dan kini ia muncul
kembali dengan isi yang lebih segar. Anda boleh membaca
thread terdahulu mengenai ebook ini melalui link ini ;
http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/13513-panduan-pemasaran-cpa.html

Jika anda tak tahu menahu langsung pasal CPA ni, jangan
bimbang sebab saya telah menulis satu ebook mini bertajuk
'AsasCPA'. Ebook ini menerangkan
apa bezanya CPA dengan program2 affiliate lain dan bagaimana
kita boleh menjana wang melaluinya. Dapatkannya melalui
link ini ;

http://www.lanchini.com/panduancpa/asascpa.pdf

Berita 2

Ni pulak berita mengenai tawaran dari saya sekiranya
anda membeli ebook ini melalui link affiliate saya :),

http://www.lanchini.com/panduancpa.com

Oleh kerana saya takde produk digital yang gempak2
untuk diberi, saya dengan berbesar hatinya menawarkan
sebahagian komisyen saya untuk dikongsi bersama anda.

UPDATE : 5 Jan 10
Untuk 5 pembeli pertama - Rebat RM 27 ( Aiseh, dah sold out )

Untuk 20 pembeli seterusnya - Rebat RM17

Tawaran rebat RM27 tu ekslusif untuk warga WC sahaja
kerana saya tidak membuka tawaran ini ditempat lain. Jadi
jangan lepaskan peluang ini dan jadi orang terawal mendaptkan
Ebook Panduan Pemasaran CPA melalui link yang disediakan;

http://www.lanchini.com/panduancpa.com

Untuk mengetahui status tawaran ni, anda boleh sms saya
di 019-3951516 dan saya akan memberitahu anda jika tawaran
RM27 atau RM17 tu masih ada ke tidak. Saya terpaksa memilih
cara ini kerana masa sy untuk berforum agak terhad. Pun
begitu, saya seboleh-bolehnya men'update' status tawaran
ini sekerap mungkin.

Cara2 menebus rebat,

1- Hantar butiran transaksi ke lanchini77[at]yahoo.com
Butiran yang diperlukan ialah tarikh, masa dan bank mana
serta no rujukan transaksi. Sila berikan juga no akaun dan
nama anda

2- Anda akan menerima rebat selewat-lewatnya 2 minggu
selepas pengesahan dibuat. Sy akan emailkan anda anggaran
tarikh pembayaran rebat.

Itu aje,

Lanchini
http://www.lanchini.com
 
Last edited:

Zairi Zaidi

Newbie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,254
Points
38
Age
28
Sape2 yang bidangnya CPA, tawaran ni memang sesuai..
Jom2 beli...
 

lanchini

Newbie
Joined
Feb 12, 2009
Messages
307
Points
18
Sape2 yang bidangnya CPA, tawaran ni memang sesuai..
Jom2 beli...
Betul tu bro Zaidi, ebook ni ditulis oleh saudara Uzair, otai dalam bidang ni, sekarang dah full time buat cpa ni. Siap bagi satu laporan 'study case' lagi, ebook mat saleh takde benda ni..

Sesiapa yang SERIUZZ nak buat CPA, jangan lepaskan peluang ni : )
 

lanchini

Newbie
Joined
Feb 12, 2009
Messages
307
Points
18
Update : Kini tinggal 4 kekosongan utk Rebat RM27

Elok saya ceritakan sedikit keistimewaan CPA berbanding dengan program affiliate lain, contohnya pay per sale atau PPS. Dalam PPS, kita perlu mendapatkan jualan dahulu untuk mendapat komisyen tersebut. Kita harus menyakinkan prospek untuk membeli produk yang kita iklankan. Ini bermakna komisyen akan diterima hanya jika prospek yakin dan sanggup keluarkan modal membeli produk tersebut.

Dalam CPA, prospek tak perlu keluarkan modal langsung. Mereka hanya perlu isi form dengan butiran peribadi, biasanya cuma nama dan alamat email. Malah prospek ini biasanya juga ditawarkan dengan sampel-sampel percuma. Dalam erti kata lain, peratusan untuk prospek bertukar menjadi leads adalah sangat tinggi berbanding PPS. Semakin tinggi peratusan conversion tersebut, semakin tinggi komisyen anda!

Itulah serba sedikit pasal CPA ni..
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
35
bro.. sy book dlu buley?? hee
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
tuan amirudi3n mesti power CPA ni.... tgk siigy dah tahu
 

OsmanAdnan

Senior
Joined
Sep 26, 2008
Messages
921
Points
18

lanchini

Newbie
Joined
Feb 12, 2009
Messages
307
Points
18
Ada bro linknya kat first page thread ni..link affiliate bro lanchini..ni linknya http://www.lanchini.com/panduancpa.com/.Sebab ni thread WTS bro lanchini so saya bagi link dia laa..:D Bro KA dah tutup jualan ke?
Thanks bro Osman,

Kuota untuk rebat RM27 kini tinggal 2, mungkin akan habis bila2 masa sekarang. Warga WC, cepat2 sambar key, kita mulakan 2010 dengan Affiliate CPA pulak :p !
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
35
ok bro.. sy angkat satu ek.. tgh ari ni wat payment.. =)
 
Top