^^gempak!^^ komisyen tertinggi rm225.00 percuma

Joined
Sep 28, 2010
Messages
247
Likes
0
Points
0
Age
37
Offline
#1
Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WC yang ceria2 lagi bersemangat waja!

Dengan lafaz Bismillah, saya dengan rasa rendah diri melancarkan PRODUK FIZIKAL yang di beri nama 'Bionano USA Technology'

Justeru itu saya rasa berbesar hati ingin menjemput WARGA WC sekalian untuk memeriahkan lagi cabaran affiliate dengan membuat ulasan produk ini dan menjadi rakan JV saya bagi menjana komisyen lumayan sepanjang tahun 2011 ini bermula 01 Jun berakhir 31 Disember 2011.


Maklumat produk adalah seperti berikut :

Berikut adalah senarai beberapa model dan anda boleh memilih mengikut berapa bajet yang anda miliki.

Floor Standing Hot & Cold-RM 1200.00




  • Panas Dan Sejuk
    [*]6 Penapis
    [*]Dengan 'Compressor'
    [*]Percuma Pemasangan
    [*]Percuma Perhantaran
    [*]Table Top Hot & Cold
    [*]RM 1200.00

Table Top Hot & Cold - RM 1200.00



  • Panas Dan Sejuk
  • 6 Penapis
  • Dengan 'Compressor'
  • Percuma Pemasangan
  • Percuma Perhantaran
  • Table Top Hot & Normal
  • RM 1200.00



Table Top Hot & Normal - RM 700.00
  • Panas Dan Normal
  • 4 Penapis
  • Percuma Pemasangan
  • Percuma Perhantaran
  • Jadi anda boleh pilih mengikut kemampuan dan keperluan anda.

Untuk mendaftar affiliate, sila emailkan maklumat anda melalu email : admin@bionano.com.my.

Pendaftaran adalah PERCUMA. Mengapa perlu membayar sehingga RM50.00 untuk menjadi affiliate lain jika di sini anda boleh menjadi affiliate secara PERCUMA sahaja. Bahan promosi juga disediakan. Tanpa modal pun anda boleh menjana pendapatan lumayan. Seperti sistem 'dropship'juga, anda hanya perlu buat promosi sahaja! Penghantaran dan proses pemasangan, pihak syarikat saya akan uruskan. Itu saja.. Jadi, jangan lepaskan peluang ini!

Komisyen affiliate adalah sangat LUMAYAN.

Semua agen affiliate akan menerima komisyen sebanyak 15% daripada setiap produk yang berjaya di jual. Lebih murah, lebih jimat lagi. Pengiraan komisyen adalah seperti berikut :-

  • Komisyen untuk Bio Nano Floor Standing Dispenser Hot & Cold (Compressor) = RM 180.00 (15%) untuk 1 unit.
  • Komisyen untuk Bio Nano Table Top Dispenser Hot & Cold (Compressor) = RM 180.00 (15%) untuk 1 unit.
  • Komisyen untuk Bio Nano Table Top Dispenser Hot & Warm = RM 105.00 (15%) untuk 1 unit.

Perhatian!

Komisyen affiliate hanya akan dibayar jika affiliate berjaya menjual lebih dari 3 produk sahaja. Komisyen akan dibayar setelah affiliate menjual lebih dari 3 produk. Komisyen juga akan dibayar selagi affiliate menjual produk walaupun peraduan cabaran affiliate telah tamat.

Hadiah kepada top affiliate

  • Kepada top affiliate yang berjaya menjual Bio Nano Floor Standing Dispenser Hot & Cold (Compressor) melebihi 15 unit akan menerima wang tunai sebanyak RM 1000.00 atau boleh memenangi 1 unit Bio Nano Floor Standing Dispenser Hot & Cold (Compressor). Terpulang kepada pemenang untuk memilih. Jika memilih dispenser sebagai hadiah, affiliate yang layak menerima hadiah tersebut jimat RM 500.00 untuk membeli penapis air tersebut.
  • Kepada top affiliate yang berjaya menjual Table Top Dispenser Hot & Cold (Compressor) melebihi 15 unit pula akan menerima wang tunai sebanyak RM 800.00.
  • Kepada top affiliate yang berjaya menjual Bio Nano Table Top Dispenser Hot & Warm melebihi 15 unit pula akan menerima wang tunai sebanyak RM 500.00.
  • Kepada affiliate yang berjaya menjual salah 1 produk BIO NANO USA TECHNOLOGY 10 unit pertama akan menerima RM 100.00
  • Top 10 orang affiliate akan menerima RM 50.00 setiap orang dengan syarat jualan mesti melebihi 10 unit. (extra bonus atas kerajinan mempromosi link affiliate mereka tersebut)
  • Jika ada affiliate yang dapat menjual ketiga-tiga jenis Bio Nano dispenser sebanyak 15 unit untuk setiap dispenser tersebut iaitu 45 unit dispenser, ada hadiah istimewa untuk affiliate tersebut iaitu affiliate tersebut akan memenangi Floor Standing Dispenser Bio nano dan wang tunai sebanyak RM 500.00.
  • Kepada 3 orang affiliate yang berjaya membuat ulasan produk terbaik akan menerima RM 50.00 setiap orang.

Terma & syarat cabaran affiliate

  • Jika ingin menyertai cabaran affiliate ini sila ikut terma & syarat-syarat cabaran affiliate ini.
  • Setiap peserta MESTI mengisi nama dan email di borang ini untuk rekod bahagian admin.
  • Setiap peserta peraduan MESTI mendaftarkan diri sebagai affiliate untuk memenangi hadiah yang ditawarkan.
  • Setiap affiliate MESTI membuat entri ulasan produk khas samaada di blog/web/facebook untuk mempromosikan produk BIO NANO PIPE IN SYSTEM. Bentuk entry adalah bebas (text ulasan produk , video, grafik design,slide dll) . Boleh juga dibuat samada dalam bahasa melayu atau bahasa english. Setiap affiliate boleh meletakkan apa juga bahan promosi yang disediakan, seperti video, artikel, ebook, gambar, poster, banner dan apa juga bahan/platform promosi yang difikirkan sesuai.

    Setiap affiliate MESTI like BIO NANO PIPE IN SYSTEM di Facebook.
  • Setiap affiliate MESTI menjadi rakan Sueella di facebook. Ini bagi memudahkan Sueella mengenali peserta cabaran affiliate ini secara lebih dekat lagi dan affiliate boleh membuat promosi dan ulasan produk ini di facebook.
  • Syarat-syarat ini adalah mudah dan senang sahaja untuk diikuti dan selalu dikenakan oleh blogger yang menganjurkan contest.
Syarat-syarat ringkas

Jangan lakukan SPAM ketika mempromosikan produk BIO NANO PIPE IN SYSTEM.

  • Jangan gunakan Nama Perseorangan, Nama Produk, Nama Tempat atau sesuatu iklan dan perkara yang tidak ada kaitan dengan BIO NANO PIPE IN SYSTEM didalam promosi anda.
  • Setiap seorang hanya dibenarkan membuka satu akuan affiliate sahaja. Sekiranya lebih, semua akaun anda akan ditutup serta merta.
  • Membeli produk BIO NANO PIPE IN SYSTEM dengan menggunakan affiliate anda sendiri adalah dilarang sama sekali.

Syarat-syarat ulasan produk

Mempuyai kelainan yang memukau juri profesional dari segi gaya persembahan, ayat-ayat yang digunakan dan design yang cantik lagi menarik.

Setiap ulasan produk MESTI sertakan backlink peraduan ini, iaitu dengan meletakkan link bionano.com.my. Contohnya jika di blog, di bawah setiap entry. Jika forum, letakkan link di forum, Jika di facebook, anda boleh juga membuat di nota facebook untuk ulasan produk atau menggunakan gambar-gambar produk BIO NANO PIPE IN SYSTEM ini dengan meletakkan backlink peraduan ini dan membuat ulasan produk . Anda juga boleh menggunakan kesemua cara promosi yang disebutkan untuk membuat ulasan produk tersebut. Anda juga boleh meletakkan poster contest di atas untuk diletakkan di dalam ulasan produk anda tersebut. Sila copy link image tersebut ( http://qdw.com.my/bionano/contest.jpg ) untuk meletakkan poster di atas.

Setiap reference affiliate yang anda bawa untuk sertai contest ini, anda akan dibayar sebanyak RM 2.00. Sila nyatakan melalui email nama peserta contest dan linkulasan produk peserta yang anda bawa.

Cabaran untuk Peraduan ini akan berakhir 31 Dis 2011.

Jika anda gagal mematuhi syarat-syarat penyertaan di atas, maka anda gugur sebagai peserta peraduan ini.

Video promosi dalam proses disiapkan lagi.. tetapi flyers dan banner produk juga disediakan.

Sila daftar affiliate anda di sini.

Salam kejayaan untuk anda.. Semoga warga WC bersedia menyahut cabaran saya ini..

untuk maklumat lanjut sila ke laman web jualan INI

Luv,
Sueella
 
Last edited:
Joined
Sep 28, 2010
Messages
247
Likes
0
Points
0
Age
37
Offline
#2
jom meriahkan cabaran komisyen affiliate LUMAYAN beserta hadiah2 lumayan
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,729
Likes
0
Points
38
Offline
#3
huyyo... banyak tue... boleh gak pasang strategi nie...
 
Joined
Sep 28, 2010
Messages
247
Likes
0
Points
0
Age
37
Offline
#4
pasang.. jangan tak pasang Ima.. tarikh tamat cabaran lambat lagi nak ahbis tu.. :)
 
Joined
Sep 4, 2010
Messages
746
Likes
0
Points
16
Offline
#5
macam mana nak tulis review kalau x pernah guna.hehe..nampaknya yang pernah beli je la yang boleh tulis review. kan? :D
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
#6
betui gak tu... tak penah guna nak review camner yer...
 
Joined
Sep 28, 2010
Messages
247
Likes
0
Points
0
Age
37
Offline
#7
harga produk sudah berubah, promosi harga lebih murah lagi.. @imabiz, @hisyam, @zalll.. bila nak buat ulasan & sahut cabaran ni.. hehe, ulasan produk berdasarkan keterangan/pemahaman terhadap produk fizikal tersebut la.. hehe..kalau produk digital.. senang la nak bagi copy review percuma.. , atau dengan pemahaman yang lain dengan konsep review produk fizikal ni.. buat mcm 'konsep dropship' , boleh amik gambar atau2 ape2 keterangan tentang produk / bahan promosi tersebut di blog/fb/forum / web jualan yang nak diletakkan ulasan produk tersebut . *boleh amik gambar atau2 ape2 keterangan tentang produk di web jualan www.bionano.com.my untuk membuat promosi/review tentang produk
 
Joined
Jan 25, 2011
Messages
142
Likes
1
Points
18
Offline
#8
Menarik gak nih.. sapa yang dah ada penapis air kat rumah ....dah ada idea?
 
Joined
Sep 28, 2010
Messages
247
Likes
0
Points
0
Age
37
Offline
#9
Biasanya di pejabat2 dan kedai2 ada menggunakan penapis air begini.. tidak kecuali juga sudah ramai yg mementingkan keselamatan dengan menggunakan penapis air di rumah mereka. Mereka juga menggunakan penapis airi untuk menjaga kesihatan mereka supaya tidak minum air yang tercemar. Penapis ini juga sama sahaja macam penapis air yang dijual oleh syarikat MLM seperti elken, zulian, dimond, bio aura dan sebagainya tetapi harganya jauh lebih murah berbanding pengeluaran oleh syarikat MLM. Bukan kerana kualitinya kurang tetapi penapis ini , teknologi filter nya adalah datangnya dari US. Pakar2 kesihatan dan kecantikan sudah membuat kajian mengenai teknologi 'bionano'. Kuliati bionano amatlah baik. Cuba search perkataan 'bionano' di youtube, tentu anda akan lihat video bagaimana bionano itu merupakan teknologi yang tinggi.
 
Last edited:

mnf

Newbie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
251
Likes
0
Points
16
Offline
#10
meriah rupanya jadi wc premium ni..segala2nya income belaka...

yihaaa~
 
Top