Gempak Habis! Panduan FaceBook Ads USD1000 Sehari!

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Panduan FaceBook Ads

ecover3.jpg


Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua warga WC. Izinkan saya ringkaskan dalam bentuk points.

Anda Fedup Dengan Perkara Sebegini ?
+ Tidak dapat hasilkan sebarang jualan produk affiliates
+ Tiada income untuk bulan ini
+ Fedup dengan cara beriklan di Adwords dan YSM yang memeningkan
+ Tidak dapat menebus sebarang kupon Adwords dan YSM
+ Tidak faham sangat dengan teknik2 pro untuk menebus kupon Adwords dan YSM
+ Blog tiada pelawat?
+ Kurang mendapat pelanggan untuk produk anda
+ Mailing list kecil
+ Tidak cukup modal untuk melakukan sebarang pengiklanan
+ Dan sewaktu dengannya

Anda Inginkan Penyelesaian Seperti Ini?

+ Dapatkan kredit pengiklanan percuma sebanyak USD1000!
+ Hanya bermodalkan USD8 untuk dapat USD1000(Nilai Pengiklanan)!
+ Hanya bermodalkan USD2 untuk dapat USD250(Nilai Pengiklanan)!
+ Anda boleh dapatkan lebih daripada itu
+ Boleh melakukannya berulang2 dalam hari yang sama!
+ Mendapat klik yang banyak untuk produk affiliate anda
+ Dapat komisen affiliate setiap bulan
+ Beriklan menggunakan gambar bukan sekadar tulisan
+ Traffik yang banyak untuk niche blog adsense anda.
+ Dapatkan CTR yang tinggi untuk PPC anda
+ Dapat lakukan target marketing yg begitu spesifik sekali
+ Sesuai untuk program Affiliate,CPA dan Pay Per Lead.
+ Sistem pemasaran yang terbaik untuk syarikat yang hendak membangun.
+ Pasaran satu dunia
+ Dan sewaktu dengannya


Contoh hasil credit pengiklanan :

screenhunter65dec310512rf6.jpg


hasil24jamxf5.jpg


Lihat pada tarikhnya HARI YANG SAMA!

Review daripada beberapa IM favourite saya :


Reviewer : Syed Ikhwan

Saya baru je baca abis ebook panduan FB ads ni. Memang sebelum ni saya ada buat pasal FB ads ni. Ada satu informasi yang saya terlepas pandang yang ada dalam ebook ni dan alhamdulillah ia melengkapkan apa yang saya cari selama ini. Hehehe...

Kesesuaian untuk peringkat newbie dan intermediate.

Cost: Berbaloi dengan apa yang anda laburkan.
Pro: Untuk Facebook Ads, sgt complete
Cons: Solution untk VCC, dah ada tunjuk lubang, tapi maybe newbie masih taktau nak gunakannya.

Terima kasih bro Richzuan kerana menghasilkan ebook yg amat bagus ini!

Sebenarnya, sudah agak lama saya memikirkan cara utk menggunakan Facebook (FB) sbg slh satu senjata/medium pemasaran tetapi saya x berkesempatan utk menerokainya. Namun, stlh membaca ebook bro Richzuan ini, saya tlh mendpt jwpn nya....

Ebook ini hanyalah mengandungi 37 muka surat tetapi jika anda membelinya dengan harga RM70 pun, harga itu masih lagi amat murah! Bagi saya, ebook ini blh dijual dgn harga yg lebih tinggi drp itu lagi. Kenapa saya kata begitu? Sbb nya pulangan yg kita akan dpt (jika kita praktik kan ilmu/taktik/teknik yg didedahkan dlm ebook ini) adlh berlipat kali ganda banyak nya!

Ia mudah difahami oleh semua pembaca, tak kira newbie atau otai, kerana telah ditulis dgn gaya bahasa yg santai & dilengkapi dgn banyak gambarajah!

Peringatan khas:

Kepada member2 F2R, jangan teragak2 utk mendapatkan ebook ini... anda tidak akan menyesal... saya jamin!

p/s: teknik ni, saya mesti guna! ~ baca dgn nada spt slogan bank rakyat ("saya mesti pilih") :p


Tahniah buat Richzuan,ia merupaka satu panduan yang ppc yang lain dari yang lain. Saya tak perasan tentang facebook ads sebelum ni. Saya memang gunakan ppc untuk pemasaran affiliate.

Dengan panduan ni, ia memang sangat berguna. Anda boleh baca review saya di Panduan Pengiklanan Dengan Facebook | Shamsuriyadi.com

Sham rajaads
Shamsuriyadi.com

Salam Richie,

Pertama sekali, ebook ni memang membuat saya teruja kerana ia telah membuka "jalan baru" untuk mengiklan di FaceBook. Idea yang disampaikan dalam ebook ini memang fresh dan saya mengaku ini first time saya dengar idea power ini!

Gaya penyampaian juga sangat rileks, bersahaja dan dipenuhi dengan screenshot untuk memudahkan pehamaman. Saya habis membaca ebook ini dalam masa 15-20 minit sahaja dan saya faham semua yang saya baca! Sangat cool kan?

Dan yang paling best, Richie mendedahkan cara untuk anda mendapat duit untuk mengiklan secara percuma. Wow!

Siapa tak baca memang betul-betul rugi beb!

Zhafran aka Kaizen
Team FlareBiz | Tip Perniagaan Internet | Cari Duit Di Internet | Motivasi Perniagaan

Mudah, Padat & Berkesan

Panduan yang mudah dipelajari & dipraktikkan
Isi kandungan ilmu yang padat
Teknik yang amat berkesan

Keistimewaan ebook ini ialah rahsia Teknik 24 jam
yang diajar bagaimana dengan bermodalkan USD$8 anda
akan mendapatkan NILAI pengiklanan USD$1000.

Tidak ramai pakar IM yang sanggup berkongsi teknik rahsia
ini tetapi sdr.Richie melakukannya.Syabas buat beliau.

Saya berikan ebook ini 5 Bintang kerana ia mempunyai nilai
yang tinggi berbanding dengan harga jualan yang rendah.

Jika anda masih teraba-raba mencari teknik promosi PPC yang
paling sesuai, ebook inilah jawapannya.

Ikhlas

Pn Lisa Hilmi
Info & Cerita Terkini Dunia Internet


RM70 / USD21
Jualan Tamat Selepas
14 Februari 2009
Jam 11.00PM​
** Bonus Pakej Buat Duit Team JomSeminar dan Produk PLR+MRR Mawardee diberi PERCUMA!!

xx Siapa yang berminat boleh PM saya dan lakukan tempahan. Sertakan sekali bukti pembayaran ke :

Maybank2u : 155015066260
Paypal : beastieboyzstuck[at]hotmail.com
Nama : Muhammad Ridzuan Mohd Rashidin
PM atau email saya di admin[at]ridzuanrichie.com


Senarai 50 Bertuah :
1. mazlie nadzri
2. Razif
3. chukai
4. budak baek
5. hafiz
6. shamxo.com
7. Zul / zpalong
8. dilemma
9.Abu Hanis
10.Kasimo
11.budakbarubelajar
12.MisterSir
13.Wanmus
14.disketmadu
15.sweetmango
16.ilhamputra
17.agba2007
18.yeopmi
19.winniecay
20.akhicinos
21.abgber
22.Cyberkid
23.azree_mh
24.Khairulnizam
25.huntai77
26.abdfatah
27.emet
28.gmos
29.mdhilmi
30.nuarx
31.Rocket
32.azran
33.alan
34.Tuan Sukeri
35.budakkampung
36.linn
37.Rizal
38.NMD
39.alel
40.luvlee
41.beduzbiz
42.kaiba910
43.thereds
44.zyan
45.syntax error
46.mrabew
47.hayanor
48.
49.
50.?
Senarai Bookers :
- kasyidi
- markaragnos
- paklong
- kedaionlineanda
- the reds
- ismailhusin
- yuzoef
- Padil
- lutfee
- little mozart
- anjetagren
- tembikai
- Traders
- sazfung
# Nama Anda? Bila lagi?Makin Lama List Makin Penuh Kan?
 
Last edited:

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
tq jiwa peniaga atas sokongan anda... saya belum siapkan ebook ini lagi.. masih dalam proses.. dan kemudian saya akan minta review dari otai2 IM kita..

Ada juga yang salah faham..Ada yang ingatkan ini seperti Adsense..
Sebenarnya ini adalah pengiklanan seperti Adwords dan YSM.
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Assalamu'alaikum...
richzuan...
saya berminat...tetapi sebelum tu ada bbrp soalan :)

Anda Fedup Dengan Perkara Sebegini ?
+ Fedup dengan cara beriklan di Adwords dan YSM yang memeningkan


tapi awak jawab macam ni plak :
"Ada juga yang salah faham..Ada yang ingatkan ini seperti Adsense. Sebenarnya ini adalah pengiklanan seperti Adwords dan YSM."

+ Dapatkan kredit pengiklanan percuma sebanyak USD1000!
+ Hanya bermodalkan USD8 untuk dapat USD1000(Nilai Pengiklanan)!
+ Hanya bermodalkan USD2 untuk dapat USD250(Nilai Pengiklanan)!

USD8 utk satu akaun facebook atau byk akaun utk dpt USD1000

+ Boleh melakukannya berulang2 dalam hari yang sama!
Apa maksud berulang2 ni?

p.s: memang menarik ni :)
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Maaf lambat ya..saya ada hal di pjabat pos..
ada barang mai..hehe..ok saya akan jawab soalan bro hanis dulu.


Solana Pertama : Mengenai Fedup
+ Saya tahu ramai yang dah cuba beriklan di adwords dan YSM, tapi ramai tak berjaya sebab kita sendiri tak berapa fasih dengan cara sistem mereka.Ianya mudah dengan Facebook.Siap boleh letak gambar.Tak seperti Adwords dan YSM.Adatnya memang sama macam kedua2 tu iaitu Pay Per Click.

Soalan Kedua : Berapa akaun untuk 8USD ?
+ Jawapan ikhlas 4 buah akaun facebook.. jangan risau dalam panduan saya akan terangkan..

Soalan Ketiga : Maksud berulang2 kali
+ Kita boleh melakukan teknik tersebut berulang2 kali sehingga boleh mendapatkan modal pengiklanan melebihi USD3000! Itupun kalau saudara terdaya nak mengulang2nya.. :)

Tips Saya :
Panduan ini memang sesuai untuk Pay Per Lead dan CPA yang memerlukan target area tertentu.Nuffnang dan adsense pun sesuai ni.
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Betul tu bro. :)
Tapi modal untuk Adwords agak tinggi sikit.
Facebook serendah USD2.. Baru RM6 ..
Rasanya semua orang mampu..
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
ermmm.. paypal ya.. belum terfikir lagi bro.. :)

tapi rasanya boleh juga..hmmm.. OK lah..

saya terima paypal.. USD20

Saya update pada thread..bagi yang berminat boleh booking tempat dulu.
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
ok chukai.. You are in.. Nak update.. Ebook 60% siap.. Dah siap nanti saya akan minta beberapa otai IM kita review..
 

Beegoboy

freshman
Joined
Oct 16, 2008
Messages
87
Points
6
ermmm.. paypal ya.. belum terfikir lagi bro.. :)

tapi rasanya boleh juga..hmmm.. OK lah..

saya terima paypal.. USD20

Saya update pada thread..bagi yang berminat boleh booking tempat dulu.

WOoo....banyak tu USD20. kalau harga ok nak gak aku sambar......kalau USD17 boleh terima lagi aku. sesuai la..dengan RM50 kan...janganla..markup sgt....:D
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
oh..maafkan saya saudara beegoboy.. bukanlah saya nak mark up..
cuma setahu saya harga standard USD Paypal di WC tak sama dengan kadar semasa.. Ianya lebih murah.. Namun saya akur..
Memandangkan ini ebook pertama saya..
Saya setuju USD17 :)
Harap saudara senang hati ..
 

farizal

Senior
Joined
Jun 20, 2007
Messages
426
Points
18
saya akui yg dgn facebook ads mampu menarik trafik ke blog/website :)
sbb sy sendiri hampir setahun menggunakannya.

saya gabungkan dgn _______________ :) ops, ianya rahsia saya : x bleh
dedah kat sini.

tapi sy mmg cadangkan iklankan blog anda kt facebook ads untuk dptkan
trafik yg berkualiti (bergantung pada niche anda).
 
Top