GDI.Nak tanya apa perlu buat??

Status
Not open for further replies.

ARRIGO

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
439
Likes
0
Points
0
Offline
huh.best gak join gdi ni ye...
income masyuk tu..
ada sesiapa blh tunjuk ss tak?
baru la ramai yg akan serbu...
ngee:D
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
selalunya hang recommend depa buat website apa?
join je group autoMLManda....
dkt ctu ada diajar cara membuat website....ko leh tgk disini, aku dulu pun rasa sangsi dgn gdi nie, nampak mcm program yg lain, so aku x wat promosi mcm mana yg diajarkan, so networks aku lambat berkembang mcm org lain, skrg tup tup aku dgr org malaysia dh success dgn gdi, so skrg aku start semula, buat masa skrg apa yg aku dpt x lah sehebat yg lain, lps la nk bayar sewa bulan setiap bulan....:D
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
Haha nak join camna?Aku pun dah join GDI ni awal masa masuk people search..Aku pun tak kenal sapa upline aku...huhu...Nasib baik People Search cam ok ja...
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
Haha nak join camna?Aku pun dah join GDI ni awal masa masuk people search..Aku pun tak kenal sapa upline aku...huhu...Nasib baik People Search cam ok ja...
x kisah lah ko join bawah sape...
walaupun ko dh join ngan tissa ko still boleh belajar lg buat website... domain dgn hosting dh ada rugi la klu x guna kan.
 
Status
Not open for further replies.
Top