GDI.Nak tanya apa perlu buat??

Status
Not open for further replies.

airone

freshman
Joined
Jul 3, 2007
Messages
3
Likes
0
Points
1
Offline
saya baru je join GDI ini 2 hari lepas. Yang saya nampak GDI memudahkan kita menjana pendapatan tanpa perlu bersusah payah...Dapat website free lagi cuma dalam USD10 sebulan je..kalau dapt register 10 org maknanya kita dah dpt balik model...
 
Joined
Mar 21, 2006
Messages
278
Likes
1
Points
18
Offline
Last edited:
Joined
Aug 15, 2009
Messages
715
Likes
0
Points
0
Offline
Joined
Mar 21, 2006
Messages
278
Likes
1
Points
18
Offline
rahmaan said:
saya dah join GDI ni, memang meletop...dah dpt komisyen, tengok BUKTI INCOME TERKINI SAYA DISINI


Info lengkap GDI, download disini :

INFO LENGKAP GDI

tengok income saya bulan OGOS di sini :

INCOME OGOS

boleh daftar terus kat situ, nak senang telefon saya terus

DAFTAR

Abd Rahman
019-3067315

Setiap bulan maintain 10 USD tapi pendapatan 100 USD ++ dah setiap bulan....




taniah bro!
..sy pon dah join....
terima kasih shahnas2u

inilah peluang pendapatan online setiap IM tidak patut lepaskan...
 
Last edited:
Joined
Aug 15, 2009
Messages
715
Likes
0
Points
0
Offline
saya dalam proses buat website.....
kalau2 ada geng2 gdi yang sudi bkongsi
screen-shot pendapatan sy amat
hargai
jasa baik bro2 sekalian........

boleh emel screen-shot ke shahnas2u @gmail. com yer

kalau baik hati sgt2 attach lah byk2 screen-shot..
tima kasih!!!!!!
 
Joined
Oct 21, 2008
Messages
916
Likes
0
Points
16
Offline
saya dalam proses buat website.....
kalau2 ada geng2 gdi yang sudi bkongsi
screen-shot pendapatan sy amat
hargai
jasa baik bro2 sekalian........

boleh emel screen-shot ke shahnas2u @gmail. com yer

kalau baik hati sgt2 attach lah byk2 screen-shot..
tima kasih!!!!!!
tahniah bro join..
bagus2.. teruskan belajar buat website tu..
ilmu penting masa kini.. :)
 
Joined
Mar 2, 2009
Messages
22
Likes
0
Points
1
Offline
tahniah bro rahman dah dapat pendapatan
aku dah join tapi x dapat lagi leh bagi tip sikit
hee hee....:D
 
Joined
Sep 24, 2008
Messages
635
Likes
0
Points
16
Offline
saya baru je join GDI ini 2 hari lepas. Yang saya nampak GDI memudahkan kita menjana pendapatan tanpa perlu bersusah payah...Dapat website free lagi cuma dalam USD10 sebulan je..kalau dapt register 10 org maknanya kita dah dpt balik model...
Tak susahkan?
Aku pun leh nampak potensi
dalam bisnes ni....
Good luck! ;)
 
Status
Not open for further replies.
Top