GDI.Nak tanya apa perlu buat??

Status
Not open for further replies.

abg_x

freshman
Joined
Dec 14, 2006
Messages
1,987
Likes
1
Points
38
Offline
Walaupun ada yang delete thread sebelumnya, Abg_x ingin menyatakan bahawa TWR Power System bakal menjadi perniagaan internet terhebat di dunia jika ianya menjadi realiti pada bulan depan. Produknya adalah webhosting reseller programme yang membariskan produk yang bakal menjadikan perniagaan internet menjadi lebih maju lagi di Malaysia dan di dunia khasnya. Bayangkan kita ada webhosting sendiri dah hanya perlu membeli domain sahaja untuk membuat apa sahaja website. Oleh itu, produknya kuat sistemnya bagus, dengan hanya 2 orang downline sahaja kita sudah mendapat modal tiap-tiap bulan. Abg_x baru register percuma kerana dia belum lagi launch pada 3 hari lepas dan kita Abg_x sudah ada 16 orang downline. Begitu cepat sistemnya yang worldwide. Jadi , jangan lepaskan peluang. Register sekarang!
 
Last edited:
Joined
Jul 28, 2009
Messages
432
Likes
0
Points
16
Age
29
Offline
Walaupun ada yang delete thread sebelumnya, Abg_x ingin menyatakan bahawa TWR Power System bakal menjadi perniagaan internet terhebat di dunia jika ianya menjadi realiti pada bulan depan. Produknya adalah webhosting reseller programme yang membariskan produk yang bakal menjadikan perniagaan internet menjadi lebih maju lagi di Malaysia dan di dunia khasnya. Bayangkan kita ada webhosting sendiri dah hanya perlu membeli domain sahaja untuk membuat apa sahaja website. Oleh itu, produknya kuat sistemnya bagus, dengan hanya 2 orang downline sahaja kita sudah mendapat modal tiap-tiap bulan. Abg_x baru register percuma kerana dia belum lagi launch pada 3 hari lepas dan kita Abg_x sudah ada 16 orang downline. Begitu cepat sistemnya yang worldwide. Jadi , jangan lepaskan peluang. Register sekarang!
yup... saya dah nampak potensi nya... kalau TWR menjadi realiti.... pasti gempak....
 
Joined
Mar 13, 2009
Messages
416
Likes
2
Points
18
Offline
Walaupun ada yang delete thread sebelumnya, Abg_x ingin menyatakan bahawa TWR Power System bakal menjadi perniagaan internet terhebat di dunia jika ianya menjadi realiti pada bulan depan. Produknya adalah webhosting reseller programme yang membariskan produk yang bakal menjadikan perniagaan internet menjadi lebih maju lagi di Malaysia dan di dunia khasnya. Bayangkan kita ada webhosting sendiri dah hanya perlu membeli domain sahaja untuk membuat apa sahaja website. Oleh itu, produknya kuat sistemnya bagus, dengan hanya 2 orang downline sahaja kita sudah mendapat modal tiap-tiap bulan. Abg_x baru register percuma kerana dia belum lagi launch pada 3 hari lepas dan kita Abg_x sudah ada 16 orang downline. Begitu cepat sistemnya yang worldwide. Jadi , jangan lepaskan peluang. Register sekarang!
Awat tak buka new thread utk TWR Power System??:rolleyes:
 

abg_x

freshman
Joined
Dec 14, 2006
Messages
1,987
Likes
1
Points
38
Offline
Itulah.. 10 orang yang join bawah Abg_x awal2 dulu.. memang Abg_x support giler2... abg_x just kumpul 10 orang, then.. move downline bagi dorang la..

Mari kita combine GDI dan TWR , memang lagi power... sekarang ni kita kena load up RM sebelum pelancaran TWR.
 

abg_x

freshman
Joined
Dec 14, 2006
Messages
1,987
Likes
1
Points
38
Offline
Belum join lagi dah semangat ilang.. buat jer cam Abg_x buat.. sure meletup gak.. market worldwide... lagi pulak kat maybank debit card pun boleh guna dah sekarang...
 
Status
Not open for further replies.
Top