Game hero ada game baru eh?

Joined
Jul 4, 2016
Messages
30
Likes
4
Points
8
Age
27
Offline
#1
baru log in game hero website dah Nampak ada game baru , nama dia sev7en gear competition, sana tulis ada tournament , nak tahu lagi banyak details boleh ?
 
Joined
Jul 5, 2016
Messages
18
Likes
1
Points
3
Age
31
Offline
#2
baru log in game hero website dah Nampak ada game baru , nama dia sev7en gear competition, sana tulis ada tournament , nak tahu lagi banyak details boleh ?
hmm I pun perasan this , I pun tertarik dengan hadiah dia , grand gila
tahu x prizes dia worth RM500K
 
Joined
Oct 26, 2016
Messages
3
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#3
baru log in game hero website dah Nampak ada game baru , nama dia sev7en gear competition, sana tulis ada tournament , nak tahu lagi banyak details boleh ?
Aku tahu pasal ni sebab aku tengok facebook celcom pastu game hero website. Try laa kau pergi tengok. Game hero tournament kali ni siap ada hadiah duit lagi. Jarang jugak tengok game bagi hadiah duit pastu banyak lagi hadiah lain.
 
Last edited:
Joined
Oct 26, 2016
Messages
3
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#4
Aku tahu pasal ni sebab aku tengok facebook celcom pastu game hero website. Try laa kau pergi tengok. Game hero tournament kali ni siap ada hadiah duit lagi kalau x silap dalam 1 juta. Jarang jugak tengok game bagi hadiah duit banyak ni.
Itu laa aku pun ada tengok jugak. Game hero tournament ni celcom yg anjur kan. Mesti ni ada dalam strategi marketing diorang utk tinggikan subscriber punya. Tapi Se7en Gear pun popular jugak sekarang ni macam Mobile legends. Ramai je duk main ni sekarang. Hot stuff gitu.
--- Post updated ---
Aku tahu pasal ni sebab aku tengok facebook celcom pastu game hero website. Try laa kau pergi tengok. Game hero tournament kali ni siap ada hadiah duit lagi kalau x silap dalam 1 juta. Jarang jugak tengok game bagi hadiah duit banyak ni.
Itu laa aku pun ada tengok jugak. Game hero tournament ni celcom yg anjur kan. Mesti ni ada dalam strategi marketing diorang utk tinggikan subscriber punya. Tapi Se7en Gear pun popular jugak sekarang ni macam Mobile legends. Ramai je duk main ni sekarang. Hot stuff gitu.
 

Aliff

freshman
Joined
Jul 7, 2016
Messages
17
Likes
1
Points
3
Age
30
Offline
#5
a-ah, game ni dia tournament , mestilah dia ada cash prizes untuk menarikkan orang lain nak join game ni kan,
prizes dia ikut rank juga , tp ok la dapat rank 50 you pun dapat juga , I rasa boleh la try sikit
--- Post updated ---
Itu laa aku pun ada tengok jugak. Game hero tournament ni celcom yg anjur kan. Mesti ni ada dalam strategi marketing diorang utk tinggikan subscriber punya. Tapi Se7en Gear pun popular jugak sekarang ni macam Mobile legends. Ramai je duk main ni sekarang. Hot stuff gitu.[/QUOTE said:
tapi sekarang ramai juga yang guna Celcom kan I rasa bukan la satu masalah nak jadi user dia pun, xpayahlah risau pasal ni I rasa. Paling tidak , amik satu sim card celcom untuk main game je , xsusah pun , dah settle
--- Post updated ---
Itu laa aku pun ada tengok jugak. Game hero tournament ni celcom yg anjur kan. Mesti ni ada dalam strategi marketing diorang utk tinggikan subscriber punya. Tapi Se7en Gear pun popular jugak sekarang ni macam Mobile legends. Ramai je duk main ni sekarang. Hot stuff gitu.[/QUOTE said:
tapi sekarang ramai juga yang guna Celcom kan I rasa bukan la satu masalah nak jadi user dia pun, xpayahlah risau pasal ni I rasa. Paling tidak , amik satu sim card celcom untuk main game je , xsusah pun
a-ah, game ni dia tournament , mestilah dia ada cash prizes untuk menarikkan orang lain nak join game ni kan,
prizes dia ikut rank juga , tp ok la dapat rank 50 you pun dapat juga , I rasa boleh la try sikit
--- Post updated ---
tapi sekarang ramai juga yang guna Celcom kan I rasa bukan lasatu masalah nak jadi user dia pun. xpayahlah risau pasal ni I rasa. Paling tidak , amik satu sim card Celcom main game je , xsusah pun , dah settle
 
Last edited:
Joined
Jul 4, 2016
Messages
30
Likes
4
Points
8
Age
27
Offline
#6
hmm I pun perasan this , I pun tertarik dengan hadiah dia , grand gila
tahu x prizes dia worth RM500K
menarik betul prizes dia , xtahu pun se7en gear ni ada prize yang begini lumayan , thx for the info , nak cuba main game ini la
--- Post updated ---
Aku tahu pasal ni sebab aku tengok facebook celcom pastu game hero website. Try laa kau pergi tengok. Game hero tournament kali ni siap ada hadiah duit lagi. Jarang jugak tengok game bagi hadiah duit pastu banyak lagi hadiah lain.
oh faceook ada eh , nanti I pergi tengok jap ya. Kan tournament memang ada cash cuma amount dia je. I rasa game ni boleh cuba je sbb main je x rugi hihi
 
Joined
Apr 17, 2017
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#7
Itu laa aku pun ada tengok jugak. Game hero tournament ni celcom yg anjur kan. Mesti ni ada dalam strategi marketing diorang utk tinggikan subscriber punya. Tapi Se7en Gear pun popular jugak sekarang ni macam Mobile legends. Ramai je duk main ni sekarang. Hot stuff gitu.
--- Post updated ---


Itu laa aku pun ada tengok jugak. Game hero tournament ni celcom yg anjur kan. Mesti ni ada dalam strategi marketing diorang utk tinggikan subscriber punya. Tapi Se7en Gear pun popular jugak sekarang ni macam Mobile legends. Ramai je duk main ni sekarang. Hot stuff gitu.
Aku pun suka jugak main Se7en Gear ni tapi game hero tournament ni limited utk celcom dan xpax user je. Aku malas laa nak tukar telco ni sebab dah biasa dgn telco yg aku guna sekarang ni. Lagipun semua kawan2 aku guna telco yg lain selain celcom dan xpax. So, susah laa nnti nak challenge diorang utk join tournament game ni.
 
Joined
Apr 19, 2017
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
21
Offline
#8
Aku pun suka jugak main Se7en Gear ni tapi game hero tournament ni limited utk celcom dan xpax user je. Aku malas laa nak tukar telco ni sebab dah biasa dgn telco yg aku guna sekarang ni. Lagipun semua kawan2 aku guna telco yg lain selain celcom dan xpax. So, susah laa nnti nak challenge diorang utk join tournament game ni.
Satu kerja pulak nak tukar2 plan telco. Ni yg malas join ni. Lagipun mesti kena bayar banyak caj utk main game ni. Tipu laa kalau cakap tak ada sebab kebanyakan mobile game ni kena byr kalau nak up ke next level. Sebab tu laa maybe hadiah cash dia mahal.
 
Top