Gadget Klon Korea Terbaik

IMAN80

FB Members
Joined
Feb 10, 2012
Messages
95
Points
0
Pelbagai koleksi gadget klon korea terbaik dengan harga jauh lebih murah dan kualiti hebat kini mampu anda miliki.Ramai yang telah menggunakannya dan amat berpuashati dengan apa yang mereka bayar amatlah berbaloi.Mungkin ramai yang tak tahu,gadget ini klon dari segi komponen luaran seperti housing,bateri adalah dari china tapi pada bahagian komponen penting seperti software,screen dan spec adalah original korea.Memang tiada masalah bila menggunakannya.

Function yang terkandung didalamnya tiada beza dengan reka bentuk serupa dengan gadget yang berada dipasaran,jika menggunakannya nampak seperti anda membeli pada harga yang mahal.Tidak semua orang mampu memiliki gadget ini dengan harga yg mahal,kini segalanya akan menjadi kenyataan.

Menarik dengan pelbagai pilihan dan jenama untuk anda membuat pilihan,sila layari fan page kami di.....


==>> https://www.facebook.com/gadgetklonkoreaterbaik >:D<
 

myroadtax.com

Newbie
Joined
Feb 13, 2014
Messages
310
Points
18
Gadget klon ni tidak dibuat R&D sepenuhnya kerana adalah produk imitasi daripada gadget sebenar. Jika ambil yang fungsi seakan-akan serupa ok. Tetapi kalau ambil yang fungsi bloated, harus berhati-hati juga. Kerana gadget tersebut tidak dibuat full testing.

Kerana itu di China sendiri kebanyakkan gadget klon rosak dalam masa 3 bulan. Kerana budaya orang sana suka tukar HP setiap 3 bulan. Tetapi setelah zaman HP berubah ke smartfon, lanun-lanun cina ni pun terpaksa up sikit spesifikasi smartfon supaya tahan sekurang-kurangnya setahun.

Bahaya juga guna gadget klon ni kerana tiada saringan oleh SKMM dan SIRIM.

Alternatif kepada gadget klon adalah tidak membeli produk Samsung yang sudah kira mahal. Boleh pilih jenama Lenovo atau Acer. Nokia pun sudah mula mengeluarkan model baru dengan OS Android.

Semua pilihan anda. Tepuk dada, tanya selera.
 

pakmasam

junior
Joined
Apr 16, 2014
Messages
112
Points
18
klon memang meanrik tapi kalau boleh beli ori
kalau tak ada duit beli yang murah saja dah cukup
 

masalt

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
27
Points
1
klon memang meanrik tapi kalau boleh beli ori
kalau tak ada duit beli yang murah saja dah cukup
 
Top