Free website hits untuk 10 user !!

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Kali ni lain dari yg sebelum ni saya offer.. ni project lain lak.. yeahhhh~.. :p.. normally service ni di charge.. tapi since nak test punya pasal.. bagi free dah laaa~.. so apa saya nak bagi ialah free website hits..

Service ni berguna untuk :

- Naikan rank alexa anda
- Naikan hit counter kat website anda..

Benda yg xdpt dijanjikan ialah :

- Dpt sales
- Adsense safe atau mana2 iklan provider yg ada..
- Unique IP

So saya tekankan sekali lagi.. sekiranya site anda ada iklan dari mana2 provider tu.. better jgn pakai service ni.. takut2 karang account kena BAN.. xpasal2 je.. so pada sapa yg nak naikan alexa n hits counter tu boleh la apply.. tapi kalau degil nak bedal gak.. zass pi.. apa2 hal jgn salahkan saya.. dah warning pun awal2.. :p..

Mengenai service :

Saya openkan service ni untuk 10 user je dulu.. ramai2 karang x terkawal lak.. wahwahwahhhh.. dan berapa hits yg korang akan dpt tu xtentu.. tapi yg pasti.. xkurang dari 10k hits untuk 1 hari.. hits2nya kebanyakannya dari china.. :-/.. US n UK n other country tu.. ada gak.. cuma ciput sikit.. lol~.. so pada sapa yg apply tu.. saya akan runkan campaign ni untuk setiap user yg bertuah selama 2 or 3 hari.. so anda boleh la dpt lebih kurang dlm 30k hits..

Cara apply :

- PM -- URL anda sekali
- Email -- [ zegxro@gmail.com ] -- URL anda sekali

Benda yg kena ada.. kalau xde pun xpe la.. :"> :

- Site yg ada hits counter.. kenapa ?.. senang nak tengok naik ke x hitsnya.. lol~..

List user yg bertuah :p :

1. man1213
2. tomyeto
3. aitor
4. mohd30
5. zool_21
6. [ forum lain ]
7. [ forum lain ]
8. [ forum lain ]
9. [ forum lain ]
10. [ forum lain ]

Selagi ada kekosongan.. boleh PM or email untuk apply.. mari test service free ni.. come2..

Note : kepada sapa yg nak try terus service ni.. saya jual murah je sebabkan xleh nak janjikan adsense safe n all.. harganya 1 hari = 10k hits = rm 10.. :D..
 
Last edited:

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#11
lol... baikkkk.. semua dah add.. ni pun dok nak test ni.. nak tengok OK ke KO ke.. alang2 tu sumbat banyak2 sikit.. baru mencabar lebih sikit.. wahwahwahhhh..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#12
iklan jap.. mana pi post [ adik beradik teh tarik tv ].. ooo.. kerek tul.. del terus.. ish ish ishhhh~.. warning xde apa pun xde.. xpasal2 del.. penat mengarang siang tadi.. :-O..
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#13
iklan jap.. mana pi post [ adik beradik teh tarik tv ].. ooo.. kerek tul.. del terus.. ish ish ishhhh~.. warning xde apa pun xde.. xpasal2 del.. penat mengarang siang tadi.. :-O..
salah tempat la tu..atau klau promote sesuatu kne post di thread berbayar,,(wts)
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#14
mungkin.. tapi at least inform la dulu x.. waduh2.. xpe la.. sabor je la..
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#15
mungkin.. tapi at least inform la dulu x.. waduh2.. xpe la.. sabor je la..
Untuk makluman, sebarang thread pengiklanan perlu berada di section WTS.
Didalam section WTS pula, ianya berbayar.

Thread Teh Tarik tu bukan dipadam (DELETE), tetapi berada di section MODERATED.
Hanya pihak admin & MOD sahaja yang nampak.

Jika mahu teruskan thread tersebut, ianya perlu dipindahkan ke section WTS & u perlu membuat bayaran kepada pihak admin.

Thread ini juga didapati ada unsur menjual servis. Ianya terletak pada NOTE di post pertama.
Jadi jika mahu menjual sebarang perkhidmatan, sila buka thread di bahagian WTS atau thread ini boleh dipindahkan terus ke section WTS selepas pembayaran dibuat.

Harap maklum.
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#16
haaa... mcm tu la.. sekurang2nya inform sikit.. xde la tercari2 mana ilangnya thread tu..

Balik pada thread tu.. kalau nak dikatakan ( WTS ) tu.. mungkin la kot ada sikit2.. tapi kalau nak lagi tepat lagi.. ia more pada Want To Offer ( WTO ) kot.. tapi xpe la.. dah di pindahkan pun.. kalau teruskan iklan ke WTS section tu pun xsure ada yg berminat.. apa2 pun thx mod sebab inform..
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#18
Offer = Menawarkan.
Menjual = Menawarkan sesuatu kepada pembeli (orang ramai).

Jadi ianya adalah konsep menjual. Memang lebih tepat di section WTS.

Apa salahnya u Upgrade ke Premium member, kemudian semua thread jualan adalah percuma.
U nak buka berapa banyak thread jualan pun boleh.

Jika tidak pasti sesuatu itu mendapat sambutan atau tidak, boleh buat survey terlebih dahulu.
Buat thread didalam section Survey, sediakan pilihan POLL untuk ahli lain VOTE.

Dari situ u dapat tahu potensi barang / tawaran yg bakal u jual nanti.

Harap membantu.

haaa... mcm tu la.. sekurang2nya inform sikit.. xde la tercari2 mana ilangnya thread tu..

Balik pada thread tu.. kalau nak dikatakan ( WTS ) tu.. mungkin la kot ada sikit2.. tapi kalau nak lagi tepat lagi.. ia more pada Want To Offer ( WTO ) kot.. tapi xpe la.. dah di pindahkan pun.. kalau teruskan iklan ke WTS section tu pun xsure ada yg berminat.. apa2 pun thx mod sebab inform..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#19
ooo.. ada section survey.. xtau lak.. hmm.. boleh la kot nnt fikirkan.. tengok sambutan mcm mana.. trimas sekali lagi solehpolysas..
 
Top