[FREE] Nah ni software free untuk kawan2 buat screen cap..Say Thanks To Uncle Dave!

Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
Bagi kawan2 yang slma ni dok mencari tool untuk screen capture tu, ni saya kongsikan untuk semua salah satu alternatif terbaru untuk korang buat screen cap selain tool free lain seperti camstudio..Say thanks to Uncle Dave.

screencapturestudio.JPG <--klik gambar utk zoom

DOWNLOAD KAT SINI

p/s :ni bukan PPL yer, anda cuma kna msukkan email shja untuk guna software ni.tiada sebarang keuntungan yg sy dapat.sekadar perkongsian shj.harap maklum.

Kalau rasa thread ni membantu bleh ler tlg like fanpage sy ni kalau Awak Kawan Saya
 
Last edited:

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Tocey bro :)
 
Joined
Feb 28, 2012
Messages
231
Points
0
Thanks Uncle Dave ;) n Mohamad Alkarim :)
 

nasanie cr

freshman
Joined
Apr 23, 2012
Messages
36
Points
0
dave ni memang sangat terkenal, lebih-lebih lagi dalan dunia affiliate.. banyak software yang dia cipta memang terbaik.. bukan software y 'indah khabar dari rupa'
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
dave ni memang sangat terkenal, lebih-lebih lagi dalan dunia affiliate.. banyak software yang dia cipta memang terbaik.. bukan software y 'indah khabar dari rupa'

itu dia review ikhlas..mai kwn2 lain rebut software ni..bguna juga untuk bantu rakan2 lain.
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
saya pun nak bagi free juga. free PLR artikel, ada yg nak?
 
Top