FREE! Database Untuk Flipping

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
Salam sejahtera semua..
Tujuan saya membuka thread WTS ini adalah untuk memberikan Database Wordpress untuk sesiapa sahaja:

1. Yang ingin menjana wang menggunakan flippa atau pembeli RahsiaFlippa.com yang sedia ada

2. Ingin menjadikan sebagai content penarik untuk link affiliate clickbank atau amazon mereka.
dan sebagainya...

Terdapat 3 niche wordpress yang saya berikan secara percuma
- Car Insurance
- Vegetable Garden
- Health


Untuk download terus ke
http://faisalbiz.com/free/free-database-wordpress-untuk-flipping-atau-sebagai-content-monitizing.html


Sila tinggalkan komen anda disana yer :)
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
tq bery-bery much bro..hehe
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
bro.. TQ.. :)
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
tggl nak cari domain jer ni.. :D
 

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
@bhedjo
you're welcome

@himira
orait bro

@Abu Hanis
yup! thanks.. Syukur sangat dapat ke sana..

@Dr. Peace
Sure2.. :)

@imabiz
yup! free ar.. download jangan tak download

@dandelion
komen kat sana lagi elok.. :)
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
erk...cmne nk gne mendalah nie?
 

Oracle

freshman
Joined
Sep 12, 2009
Messages
380
Points
16
Thanx bro..hehe,
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,248
Points
38
Assalamu’alaikum…
Terima kasih faisal…
Walau pun saya baru dlm WP
tapi saya dapat buat/install dlm masa 5 minit je

Terima kasih
dan Selamat Menjalankan ibadat umrah :D
 
Top