Formula Anak Mendengar Kata Dilancarkan kini dilancarkan

Joined
Sep 26, 2007
Messages
395
Likes
1
Points
18
Offline
#1
Assalamualaikum wbt

Berkat hari jumaat yang mulia ini dengan rasa rendah hati saya melancarkan produk digital pertama saya :


Memperkenalkan



Produk ini tidak menjanjikan anda kaya
Produk ini juga tidak menjanjikan anda bakal menjadi jutawan segera


Produk ini hanya satu panduan untuk anda bahagia di kemudian hari berkat dari doa anak-anak. InsyaAllah..

Ianya hasil cetusan pengalaman seorang Ustaz yang memang terlibat di dalam program serta perkhidmatan pemulihan akhlak anak-anak.

Segala yang terkandung di dalam ebook ini merupakan satu ikhtiar dan sifatnya tetap bergantung atas keizinan ALLAH jua.


Saya menawarkan harga promosi
RM 15 kepada warga WC sehingga 10 MEI.

Maklumat Pembayaran terdapat di laman web. Buat masa ini saya hanya menerima Maybank dan CIMB.

Memandangkan ini produk pertama saya memang mengharapkan segala maklum balas.

Jika ada kekurangan oleh sebab kekhilafan saya harapnya dimaafkan dan mohon diperjelaskan.


"Kita Berikhtiar, Allah Jua yang Menentukan"
 
Last edited:
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#2
tahniah di atas pelancaran produk..

kepada forumer yang ada anak2 kecil..... apa lagi... sambar lah produk ini.

jangan tunggu sampai anak dah remaja.......
 
Joined
Nov 1, 2007
Messages
677
Likes
1
Points
18
Offline
#3
Kalau dah dilancarkan nanti. berapa harga jualannya?

Boleh tak berikan serba sedikit isi kandungannya?
 
Joined
Sep 26, 2007
Messages
395
Likes
1
Points
18
Offline
#4
Kalau dah dilancarkan nanti. berapa harga jualannya?

Boleh tak berikan serba sedikit isi kandungannya?
Ebook ini memang telah dilancarkan dan harga di web buat masa ini adalah RM 17. Ada kemungkinan untuk menaikkan ke RM 20 tetapi selepas dilihat sejajar dengan isi kandungannya.

antara isi kandungannya ialah

-Tanggungjawab sebelum mempunyai anak yang mendengar kata

- Perkara utama dalam mendidik anak mendengar kata

- Perkara-perkara yang perlu dipelihara dalam kehidupan

- Amalan-amalan yang sesuai dilakukan seisi keluarga

- Doa yang sesuai dibaca untuk anak

-Kaedah membuat air penawar hati untuk anak yang bermasalah ( salah satu ikhtiar..) yang boleh dipraktikkan oleh ibu bapa/penjaga.

-Tips-tips berguna dan semestinya bermanfaat

Diharap info ini membantu.
 
Joined
Jun 28, 2009
Messages
1,121
Likes
0
Points
38
Offline
#7
Assalamualaikum...

Saya nak beli.
Dan jika isinya memuaskan hati saya, saya akan
promote produk ni pada list saya. Boleh tahu berapa
komisyen affiliate?

Terima kasih...

P/S: Takde buka offer untuk JV ke? huhu =)
 
Joined
Sep 26, 2007
Messages
395
Likes
1
Points
18
Offline
#8
Assalamualaikum...

Saya nak beli.
Dan jika isinya memuaskan hati saya, saya akan
promote produk ni pada list saya. Boleh tahu berapa
komisyen affiliate?

Terima kasih...

P/S: Takde buka offer untuk JV ke? huhu =)
Salam,

Terima kasih kerana bertanya.

Komisyen affiliate ialah RM 5 dan saya mengalu-alukan sesiapa yang ingin JV. Boleh PM saya untuk itu.

Terima Kasih
 
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,519
Likes
0
Points
36
Offline
#9
tahniah bro atas pelancaran ebook yg bermanfaat nie....
buku cam nie la diperlukan oleh ibu-bapa skrg...:)
 
Joined
Sep 26, 2007
Messages
395
Likes
1
Points
18
Offline
#10
tahniah bro atas pelancaran ebook yg bermanfaat nie....
buku cam nie la diperlukan oleh ibu-bapa skrg...:)
Terima kasih kincincom,

Saya juga masih mengharap maklum balas dari pembeli. Jika ada sebarang kekhilafan saya juga mohon diberitahu untuk diperbaiki dari semasa ke semasa.
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
395
Likes
0
Points
0
Offline
#17
1 keperluan ni...sbg panduan nak handle anak2 zman sekarang...:D..insyaAllah akan cuba dapatkan
 
Joined
Sep 26, 2007
Messages
395
Likes
1
Points
18
Offline
#18
1 keperluan ni...sbg panduan nak handle anak2 zman sekarang...:D..insyaAllah akan cuba dapatkan
Terima Kasih..

saya pun ingat nak cuna mee siput tu.. walau tiap2 minggu ada beli kat pasar malam sini. bro kat mana eh?
 
Top